(foto, video) Reptila gonflabilă călătoare. A fugit de la Chișinău și a ajuns în Găgăuzia

reptila

După ce a fost „alungată” din PMAN, iar apoi poposise în curtea Circului din Chișinău, un internaut a surprins reptila gonflabilă în Comrat.

Reptila uriașă a fost instalată inițial în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), fiind scoasă ulterior de autorități după ce mai mulți cetățeni s-au arătat nedumeriți de astfel de distracții pentru copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

După ce a fost „alungată” din PMAN, reptila gonflabilă și-a găsit popas tocmai în curtea Circului din Chișinău. Echipa #diez a vizitat anterior atracția și a văzut cum în timpul călătoriei, vizitatorii erau întâmpinați cu sunete și urlete groaznice.

Într-o postare pe un grup de Facebook, un internaut a publicat o fotografie cu reptila gigantică, care acum a poposit la Comrat.

Foto: Faber Last

Reptila este amplasată aici de agentul economic „Maximus Grup” SRL, condusă de Stanislav Chimacovschii.

Primarul Chișinăului a permis anterior agentului economic să instaleze distracția în fața Circului, deși cu câteva zile mai devreme a cerut demisia șefului Direcției generale comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii, Marcel Zambițchi, pe motiv că acesta s-ar face vinovat pentru apariția lângă bradul de Crăciun a șopârlei gonflabile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente