Recomandări de evenimente pentru ultima zi de vacanță. Unde să mergeți la Chișinău pe 8 ianuarie

evenimente

Gata cu vacanța, dar asta nu înseamnă că nu mai avem timp de distracții și relaxare. #diez vă va aduce, așa cum v-a obișnuit, recomandări de evenimente în fiecare zi, așa încât să descoperiți viața activă a Capitalei. Și pentru ziua de miercuri, 8 ianuarie, avem câteva recomandări.

# Orășelul de Crăciun din scuarul TNOB

Cel mai longeviv târg de Crăciun din țară este deschis și mâine, începând cu ora 10.00. Se află în scuarul TNOB și vă așteaptă cu vin fiert, delicii și distracții pentru cei mici. Detalii puteți găsi aici.

# Târgul de Crăciun din scuarul Catedralei

Până pe 10 ianuarie, Târgul de Crăciun va fi deschis pentru toată familia zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, iar în zilele de odihnă – între 10.00 și 22.00. Târgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Magia Târgului de Crăciun poate fi urmărită și online pe pagina de Facebook.

# Кишинёв – рождение города

La CoffeeMolka Alba (str. Octavian Goga 25/17) va avea loc un eveniment dedicat istoriei Chișinăului. Veți afla istorii interesante despre nașterea Capitalei și evenimentele ce au stat la baza construirii orașului. În prețul biletului de 100 de lei intră și o ceașcă de cafea sau o vișinată moldovenească. Evenimentul începe la ora 18.30. Detalii aflați pe Facebook.

# Andrei Glavan Christmas Vibes

Andrei Glavan și-a făcut loc în graficul lui supraîncărcat ca să mai treacă să cânte și la Uptown Cafe. Ținând cont de sărbători, Andrei a promis că pregătește ceva frumos, călduț și plin de magie. Prețul biletului este de 70 de lei. Urmăriți detaliile aici.

# Film la Patria: Invazia

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente