14:38:52 29.03.2024
Stiri

FOTO // Cifre RECORD pentru „OrheiLand” - peste 100 000 de vizitatori au fost în ultimele două săptămâni la parcul de distracții deschis de Șor

Știri 06.01.2020 12:07 Vizualizări1800 Autor: Ziarul National
FOTO // Cifre RECORD pentru „OrheiLand” - peste 100 000 de vizitatori au fost în ultimele două săptămâni la parcul de distracții deschis de Șor


Cel puțin 100 000 de persoane au vizitat în ultimele două săptămâni, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun de la Orhei, cel mai mare parc de distracții din R. Moldova – „OrheiLand”.

Potrivit Primăriei Orhei, vizitatorii au profitat din plin de tot ceea ce propune, absolut gratuit, „OrheiLand”.

Târgul de Crăciun de la „OrheiLand” își va închide porțile pentru vizitatori la începutul lunii februarie, așa că organizatorii îndeamnă oamenii să profite de timpul rămas pentru a beneficia din plin de multitudinea de atracții pe care le oferă „OrheiLand”- ul în sezonul de iarnă.

„Aici puteți să vă bucurați de o diversitate bogată de tobogane de iarnă, inclusiv două spirale uriașe și una pentru micuți cu săniuțe. O altă atracție este Roller Coaster-ul și e destinată mai ales amatorilor de senzații tari.Roller Coaster-ul este o premieră absolută în Moldova. Are lungimea totală de 350 de metri, lățimea de 17 metri și înălțimea unui bloc cu patru etaje – 10 metri.

Buna dispoziție este condimentată la „OrheiLand” de artiștii și acrobații circului italian „Bonaccinni” – cea mai importantă și așteptată premieră din acest sezon. Circul susține câte două reprezentații pe zi, iar rezervările de bilete gratuite pot fi făcute la nr. de telefon 068200088.

Uriașul patinoar, cu suprafața de 800 m.p. este deschis zilnic pentru vizitatori, între orele 11.00 și 22.00. Oricine vine la „OrheiLand” poate patina gratuit oricât îi dorește inima”, anunța organizatorii.

Unul dintre cel mai solicitat loc din „OrheiLand” este căsuța lui Moș Crăciun. Aici, ei pot veni, începând cu ora 12:00, pentru a fi primiți în audiență de către generosul Moș Crăciun, care, în schimbul unui cântec sau a unei poezioare recitate, le împarte copiilor cadouri.

Pentru că atmosfera este una de poveste, organizatorii s-au gândit să amenajeze zone prin care oamenii să imortalizeze cele mai frumoase clipe petrecute la „OrheiLand”. În zonele pentru ședințele foto sau selfieuri pot fi făcute cele mai fascinante fotografii. Asta mai ales seara, când se dezlănțuie jocul luminițelor.

„Aroma vinului fiert cu scorțișoară și a deliciilor culinare plutește în aer la „OrheiLand”. Acestea pot fi cumpărate de către vizitatori la căsuțele frumos decorate. Târgul de Suveniruri este o altă atracție, în special pentru cei maturi. Ei pot cumpăra aici, la prețuri accesibile, cadouri pentru prieteni și rude. Iar în Camera copiilor, cei mici pot să urmărească filme de animație. Tot la „OrheiLand”, între orele 10 și 22:00, copiii se pot bucura de oportunitatea de a participa la masterclass-uri unde învață să creeze copturi personalizate cu Moș Crăciun, eroi din povești și brăduți”, mai arată sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md