Stand up show inedit. Cum să îți cunoști drepturile prin intermediul glumelor

cover-event-show-01

Vrei să descoperi drepturile omului printr-o altă dimensiune? Ți-ai dori să înțelegi ce asemănări există între comedie și drepturile omului? Atunci vino la un show de comedie unde vei avea ocazia să afli aceste lucruri.

Evenimentul se va desfășura, în premieră, pe 18 ianuarie, la ora 17.00, la TohaTeen Hub. Vino împreună cu familia și petrece o seară într-o atmosferă relaxantă și informativă.

Show-ul de comedie are loc în contextul proiectului „Human Rights through comedy”. Acesta își propune să informeze oamenii despre drepturile lor prin intermediul comediei. Proiectul a combinat în mod interactiv mai multe activități online și offline: sesiuni informative, instrumente online de promovare și un show de comedie și a reunit activiștii din domeniul drepturilor omului, avocați, actori, artiști tineri.

Proiectul este implementat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO și este susținut de Ambasada SUA în Republica Moldova. Acesta are scopul de a informa tinerii despre drepturile pe care le au, unde pot să se adreseze atunci când acestea le sunt lezate, care sunt instituțiile care sunt împuternicite să le apere drepturile etc.

Așadar, pe 18 ianuarie ești invitat să-ți petreci timpul într-un mod util și plăcut la un spectacol unde trei artiști vor veni cu numere de stand up pentru tine, iar tinerii artiști vor distinge atmosfera.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente