/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Toți primarii din țară se vor reuni în cadrul unei ședințe la Guvern. Despre ce vor discuta

missing
06 ianuarie 2020, ora 10:35

Toți primarii din țară se vor reuni în cadrul unei ședințe pe 22 ianuarie la Chișinău. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu pe pagina sa de Facebook. Unul dintre subiectele care se va regăsi pe ordinea de zi va fi reparația drumurilor. 

Pe agenda reuniunii vor fi incluse și următoarele subiecte: dezvoltarea infrastructurii de aprovizionare cu apă și canalizare, iluminatul stradal, salarizarea APL și alte domenii de interes sporit. Săptămâna trecută premierul a avut o ședință organizatorică cu privire la reuniunea cu primarii.

În cadrul acesteia, șeful Executivului a planificat și vizitele în teritoriu pentru luna ianuarie, precum urmează: 16 ianuarie – Ungheni și Fălești, 23 ianuarie – Giurgiulești și Comrat, 30 ianuarie – Sângerei și Bălți.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram