Punctul de trecere Leușeni, cel mai aglomerat în aceste zile: Recomandările Poliției de Frontieră

În ultimele 24 de ore, în punctul de trecere Leușeni s-au înregistrat 14 412 traversări de persoane și 3 855 treceri a mijloacelor de transport. Un flux sporit se atestă între orele 04:00-10:00 la ieșire din țară și 16:00-22:00 la intrare în Republica Moldova, când timpul de așteptare pentru trecerea tuturor formalităților de frontieră și vamale, poate depăși 30 de minute.

Foto: UNIMEDIA

Dacă planificați o călătorie în România sau în țările UE, pentru a reduce timpul de așteptare în PTF, Poliția de Frontieră recomandă să alegeți alte puncte de trecere situate la frontiera cu moldo-română (PTF Sculeni, PTF Costești sau PTF Cahul).

Pentru traversările în Ucraina, cel mai aglomerat punct de trecere este Criva. Flux sporit în acest PTF se înregistrează între orele 04:00 - 12:00 la ieșire din R. Moldova și 15:00 - 20:00 la intrare în țară.

Poliția de Frontieră recomandă să alegeți punctele de trecere situate în nemijlocita apropiere, cum ar fi: Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșani, unde fluxul este mult mai redus și trecerea frontierei mai rapidă.


Pub