Samsung lansează noi telefoane premium la prețuri accesibile. Care sunt acestea

Galaxy-S10-Lite-1

Samsung a anunţat lansarea noilor dispozitive smartphone Galaxy S10 Lite şi Galaxy Note10 Lite, destinate unui public care-şi doreşte dispozitive cu caracteristici premium la preţuri mai accesibile. Bazându-se pe moştenirea seriei Galaxy S şi Note, dispozitivele Galaxy Lite duc caracteristicile-cheie din zona premium (cea mai recentă tehnologie a camerei, S Pen, afişaj imersiv şi o baterie performantă) la un nivel cu totul nou.

Dispozitivele Galaxy Lite oferă o cameră cu o suită de caracteristici şi capabilităţi, bazându-se pe tehnologiile de top Samsung, transpuse pe dispozitive mai accesibile. Galaxy S10 Lite are o cameră principală şi camere Ultra Wide şi Macro, plus noul Super Steady OIS (sistem de stabilizare optic). Când este asociat cu modul Super Steady, OIS Super Steady oferă o stabilitate mai mare pentru fotografiile şi videoclipurile centrate pe acţiune.

Camera Ultra Wide are o lentilă cu unghi de vedere de 123 de grade, oferindu-vă o perspectivă mai largă decât a ambilor ochi, în timp ce camerele frontale şi posterioare de înaltă rezoluţie vă permit să captaţi fiecare detaliu în mod cât se poate de clar. Puteţi creşte productivitatea pe Galaxy Note10 Lite cu S Pen-ul.

Cu ajutorul Bluetooth Low-Energy (BLE) puteţi naviga printr-o prezentare, controla conţinutul video sau să faceţi o fotografie, toate cu un simplu clic pe S Pen. Air Command vă va oferi, de asemenea, acces la caracteristicile S Pen. În cele din urmă, luarea de notiţe nu a fost niciodată mai uşoară cu Text Export, care transferă notiţele scrise de mână în text, gata să fie editate şi împărtăşite cu oricine alegeţi, iar aplicaţia Samsung Notes face ca notiţele să fie luate mai repede şi mai uşor atunci când sunteti în mişcare.

Galaxy S10 Lite şi Galaxy Note10 Lite vor oferi utilizatorilor acces la caracteristici specifice segmentului premium:

# Galaxy S10 Lite oferă Super AMOLED Plus şi Galaxy Note10 Lite oferă ecrane de 6,7 inchi, Super AMOLED extrem Infinity-O;

# Galaxy S10 Lite şi Galaxy Note10 Lite vin la pachet cu o baterie mare de 4 500 mAh şi capacitate de încărcare super-rapidă;

# Galaxy S10 Lite şi Galaxy Note10 Lite vin cu ecosistemul Samsung de aplicaţii şi servicii inteligente, inclusiv Bixby, Samsung Pay şi Samsung Health. Dispozitivele sunt, de asemenea, protejate cu platforma de securitate Samsung Knox;

# Galaxy S10 Lite este disponibil în variantele Prism White, Prism Black şi Prism Blue, în timp ce Galaxy Note10 Lite este disponibil în Aura Glow, Aura Black şi Aura Red.

Galaxy S10 Lite şi Galaxy Note10 Lite vor fi expuse la CES 2020 (7-10 ianuarie 2020 la Las Vegas).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente