/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Circulație îngreunată pe drumurile României din cauza ninsorii

missing
05 ianuarie 2020, ora 11:46

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă, duminică, pe mai multe drumuri din România. Centrul Infotrafic al Poliției arată că pe șoseaua A1, pe tronsoanele Sibiu – Deva și Deva- Nădlac ninge puternic.

Deocamdată, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al ninsorilor sau ca urmare a vreunui accident rutier.

Ninge și între kilometrii 292 (Cunța, județul Alba) și 412 (Holdea, județul Hunedoara), însă fără depuneri pe partea carosabilă. Traficul este redus și se acționează pentru deszăpezire.

În stațiunile din munții României zăpada s-a așezat într-un strat tocmai bun de schiat. Cei care și-au planificat vacanțe peste Prut se pot bucura din plin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram