/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Bărbatul care a provocat de Revelion accidentul de lângă Făgureni a primit 15 zile de arest

missing
03 ianuarie 2020, ora 20:33

Șoferul mașinii de model „Volkswagen Touareg”, care a tamponat în noaptea de Revelion o mașină de marca Mazda” în apropiere de localitatea Făgureni, Strășeni și care a fugit de la fața locului, a fost plasat în arest pentru 15 zile. Procurorii au cerut 30 de zile de arest pentru bărbat, dar instanța de judecată a acceptat jumătate din colicitarea oamenilor legii.

Bărbatul ar fi provocat accidentul rutier, a tamponat „Mazda” din spate, iar pasagerii mașinii, o femei și copilul acesteia au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Ulterior, rudele femeii au spus că șoferul bănuit de producerea accidentului este chiar soțul victimei, cu care se află în process de divorț și care este tatăl copilului. Acesta este învinuit că a provocat intenționat accidentul. Poliția nu a confirmat ipoteza rudelor.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat în baza a două articole, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei rutiere, acțiune săvâștită în stare de ebrietate, cu vătămarea gravă a integrităţii corporale și pentru părăsirea locului accidentului rutier.

 

Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, riscă  închisoare de la 4 la 8 ani, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram