/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VEDE/ Două minore, atacate de un câine ciobănesc la Ialoveni. O fătă, internată în spital cu răni grave

missing
03 ianuarie 2020, ora 22:45

Început de an de coșmar pentru două fete de 14 și, respective, 17 ani din satul Răzeni, raionul Ialoveni. Acestea au fost atacate de un câine ciobănesc, lângă o vinărie din localitate. Minora de 17 ani a fost internată la Centrul Mamei și Copilului din capitală cu răni adânci la mâini și picioare, iar cea de 14 a primit îngrijiri medicale la domiciliu. Potrivit poliției, administratorul vinăriei urmează să fie audiat și sancționat în de pendență de leziunile cu care s-au ales victimile.

„Acesta este teritoriul vinăriei de unde a iesit câinele de rasă și s-a năpustit asupra adolescentelor, în timp ce se întorceau acasa de la magazin. După ce au fost mușcate, una dintre ele a ajuns la spital.”

Această femeie este vecina fetei care a ajuns la spital. Ea spune că fata a trecut prin clipe de groază, iar acum îi este frică să mai iasă din casă.

“Fata în primul rând este traumată fizic dar și psihic. – Vă dați seama, s-a năpustit câinele și a mușcat-o. În ce stare era să vă aflați?”

Cei de la fabrica de vinuri din localitate au refuzat să discute cu noi.

„Bună ziua, de la TV8 suntem. Dorim să vorbim cu administratorul!”

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat pe data de 1 ianuarie, în jurul orei 17, în timp ce fetele se întorceau spre casă. În urma incidentului, tânăra de 17 ani s-a ales cu mai multe leziuni la maini și picioare și a fost internată la spital, iar fata de 14 ani a primit îngrijiri medicale, fară a fi spitalizată.

MAXIM CAZACU, PURTĂTOR DE CUVÂNT CENTRUL MAMEI ȘI COPILULUI

Rănile sunt destul de adânci, a primit tratamentul și terapia necesară, a primit o vaccină antirabie. Urmează să stea în spital o perioadă de timp pentru a se recupera pentru că rănile sunt destul de adânci “

Cazul a fost înregistrat de inspectoratul de poliție Ialoveni, după ce tatăl fetei care se află la spital a apelat serviciul 112.

 Silvia VETCU, OFIȚER DE PRESĂ IP IALOVENI

„Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că câinele de rasă ciobănesc aparține fabricii de vinuri. Din declarațiile paznicului și a lucrătorilor fabricii, acesa ar fi fost închis în volieră și nimeni nu își poate explica cum ar fi putut ieși și ataca persoanele”.

Potrivit poliției, administratorul vinăriei urmează să fie audiat și sancționat în dependență de leziunile cu care s-au ales victimile.

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram