/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Capturi FOTO/ Igor Dodon a șters comentariile critice de pe Facebook la felicitarea sa de Revelion

missing
04 ianuarie 2020, ora 11:45

Zeci de oameni au scris comentarii critice la postarea de Revelion de pe pagina de Facebook a președintelui Igor Dodon, unde șeful statului a felicitat cetățenii cu noul an și s-a lăudat cu reușitele din 2019.

Chiar în seara de Revelion erau peste 150 de comentarii la postare, multe dintre ele fiind critice. Oamenii i-au urat lui Igor Dodon  „mulți ani după gratii”, l-au numit trădător de țară, mincinos și corupt și  au pus tot felul de poze haioase cu modul în care au privit urarea președintelui la televizor.

Ulterior, comentariile critice au fost înlăturate. Acum sunt doar 91 de comentarii la postare.

Am cerut ieri o explicație de la Președinție. Am vrut să aflăm de ce șeful statului a șters criticile care i-au fost aduse pe rețeaua socială, unde oricine are dreptul la opinie. Purtătoarea de cuvânt a președintelui nu a revenit cu o reacție la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram