image
Sursa foto: curaj.tv

Contractul de evacuare a deşeurilor din capitală la Țânțăreni, prelungit cu un an; Chișinăul a acceptat toate condițiile

Contractul între Primăria municipiului Chișinău și comuna Țânțăreni, privind evacuarea și depozitarea deșeurilor la poligonul municipal, a fost prelungit cu un an. Decizia a fost aprobată ieri, 2 ianuarie, de către consilierii locali din localitate, după ce Chișinăul a acceptat condițiile consiliului comunei.

Pentru a asigura evacuarea și depozitarea deșeurilor la poligonul municipal, Primăria Chișinău urmează să aloce comunei Țânțăreni 10 milioane de lei, a anunțat edilul capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă.

contract Țânțărenicontract Țânțăreni

Precedentul contract al Primăriei municipiului Chișinău cu Primăria Țânțăreni a expirat pe 31 decembrie 2019, iar negocierile pentru un nou contract au bătut pasul pe loc vreme îndelungată.

Autoritățile de la Țânțăreni insistau ca suma alocată de municipalitate să fie majorată de la 6 - la 10 milioane de lei, iar viitorul contract să fie încheiat doar pentru un an. Ambele condiții au fost acceptate de autoritățile municipale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: