(video) „S-a dat cu o mână și s-a luat cu două”. PAS dezaprobă majorarea prețurilor la transportul interurban și cere demisia Guvernului Chicu

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) susține că majorarea prețurilor la transportul public între localitățile din țară este un beneficiu doar pentru cei care au creat monopol în acest domeniu. Astfel, PAS califică decizia Guvernului Chicu drept o batjocură la adresa cetăţenilor.

Foto: UNIMEDIA

„Guvernul lui Dodon a făcut un cadou de Crăciun extrem de neplăcut. Din păcate, oamenii vor continua să folosească un transport nepeformant, periculos, primitiv, dar vor plăti mai mult. PAS califică decizia Guvernului de a scumpi în toiul sărbătorilor de iarnă costul călătoriilor interurbane necondiționat, fără consultări publice, fără a analiza alte opțiuni, drept o batjocoră la adresa cetățenilor”, a declarat deputatul Igor Grosu în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit deputatului PAS, prin scumpirile de tarife, ajutorul de 700 de lei acordat persoanelor defavorizate, „cu o mână s-a dat și cu două s-a luat”.

„Situația actuală le convine doar celor care au monopolizat rutele de transport. În acest condiții se cere demisia Guvernului pentru modul în care a gestionat această situație”, a mai adăugat Igor Grosu.


Pub