14:45:07 24.04.2024
Stiri

Chirtoacă, Pavlicenco, Costiuc, Munteanu și Saharneanu - la aceeași masă. PRIMA ședință a partidelor semnatare ale inițiativei de UNIFICARE A UNIONIȘTILOR din R. Moldova. Deciziile luate

Partide/Comunicate 03.01.2020 18:56 Vizualizări4573 Autor: Ziarul National
Chirtoacă, Pavlicenco, Costiuc, Munteanu și Saharneanu - la aceeași masă. PRIMA ședință a partidelor semnatare ale inițiativei de UNIFICARE A UNIONIȘTILOR din R. Moldova. Deciziile luate


Reprezentanții celor cinci partide din R. Moldova, care au decis să creeze o mișcare unionistă, „un bloc politic ce va activa permanent, din momentul formării și până la realizarea Unirii”, s-au întrunit astăzi în ședință.

La aceeași masă s-au regăsit liderul PL, Dorin Chirtoacă, lidera PNL, Vitalia Pavlicenco, președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, dar și vicepreședinții Partidului Popular Românesc, Valeriu Saharneanu și Tatiana Potâng.

Citește și: Cinci partide din R. Moldova au semnat pentru înființarea unui BLOC POLITIC „ce va activa permanent”: „Doar în cadrul NATO și UE, prin revenirea în componența României”

„Astăzi a avut loc prima ședință a partidelor semnatare ale inițiativei de unificare a unioniștilor din R. Moldova. Am stabilit agenda pentru perioada următoare. Chemăm în continuare toate celelalte formațiuni politice să manifeste deschidere pentru consolidarea și unificarea curentului politic unionist, în vederea realizării reîntregirii neamului românesc”, se arată în comunicatul de presă remis de cele cinci partide politice.

CITIȚI și DOC // ZECE partide din R. Moldova, îndemnate să creeze „un singur front larg de luptă” - Mișcarea Unionistă din R. Moldova

De menționat că cele cinci formațiuni vor forma un bloc politic permanent, care va încerca să obțină un rezultat cât mai bun în alegeri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md