(video live) Prima ședință a guvernului din acest an. Pe ordinea de zi sunt incluse 12 subiecte

in-Guvernul-Sandu-ba-in-Guvernul-Chicu-da-Secretarii-de-stat-din-perioada-guvernarii-democrate-care-au-revenit-in-Executiv-63991-1574188271
Foto: gov.md

Astăzi are loc prima ședința ordinară a guvernului din acest an. Pe ordinea de zi au fost incluse 12 subiecte. În cadrul ședinței vor fi noi numiri.

Vezi ședința live mai jos.

# Cu privire la cadre.

# Pentru modificarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 1006/2014 cu privire la aprobarea Strategiei naţionale de dezvoltare a sectorului de tineret 2020 şi a Planului de acţiuni privind implementarea acesteia.

# Privind aprobarea Regulamentului cu privire la normele și standardele comune pentru organizațiile cu rol de inspecție și control al navelor de circulație maritimă și mixtă, precum și pentru activitățile în domeniu ale administrațiilor maritime și abrogare.

# Privind aprobarea Avizului asupra proiectului de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative.

# Pentru aprobarea Avizului la proiectul de lege cu privire la completarea Legii nr. 1163/1997, Codul fiscal al Republicii Moldova.

# Cu privire la aprobarea modificărilor ce se operează în unele hotărâri ale guvernului.

# Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 420/2006 privind activitatea de reglementare tehnică.

# Pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 998/2003 privind activitatea serviciului de colectare a impozitelor și taxelor locale din cadrul primăriei.

# Pentru aprobarea Normei sanitar-veterinare privind stabilirea condițiilor de sănătate animală și publică la importul și plasarea pe piață a unor produse de origine animală.

# Cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 1100/2000 cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice.

# Cu privire la modificarea unor hotărâri ale guvernului.

# Cu privire la anularea înscrierii protocolare nr. 25 din procesul-verbal nr. 43 al ședinței guvernului din 17 decembrie 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente