Recomandări #diez. Evenimente colorate la care să mergi sâmbătă, 4 ianuarie

pexels-photo-788735
Foto: pexels.com

E prima sâmbătă din acest an și începe minivacanța de Crăciun. Pentru că vacanțele trebuie petrecute într-un mod mai deosebit, echipa #diez îți recomandă câteva evenimente la care să mergi împreună cu prietenii sau familia.

# Super Auto-brad

Cu începere la ora 14.00, șoferii din Capitală se vor întâlni în preajma parcului Valea Trandafirilor pentru a crea cea mai mare brad din mașini din Moldova. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

# Orășelul de Crăciun

Până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Acesta este amenajat lângă Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Vezi mai multe detalii AICI.

# Bring on the Night Party with DJ Malagamba!

Ești așteptat la un party memorabil cu unul dintre cei mai talentați oameni pe care a cunoscut Kira’s-ul. DJ ????????? pe lângă profesionalism și dedicație, vine cu o gamă diversificată și actualizată de muzică ce va asigura o atmosferă mega distractivă. Deci, fiți pregătiți de distracție și mergeți la Kira’s. Vezi mai multe detalii AICI.

# Artificial Inteligence | Movie Night and Open Lecture

Oare există Inteligența Artificială? Oare pot gândi mașinile? Dacă o fac, cum fac ele asta? Dacă ți-ai pus întrebările astea, atunci ești așteptat pe 4 ianuarie la ora 17.00 la Movie Night and Open Lecture by Micro Lab, ediția Artificial Inteligence. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

# Cats

Tom Hooper (The King’s Speech, Les Misérables, The Danish Girl), regizor câștigător de Oscar®, transformă muzicalul lui Andrew Lloyd Webber, care a bătut orice record de longevitate pe scena internațională, într-un eveniment cinematografic fără precedent. Cats îi are în distribuție pe James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson și marchează debutul în film pentru Francesca Hayward, prim-balerină la Baletul Regal britanic. CATS aduce o nouă viziune asupra musicalului-cult, ca pentru o nouă generație, cu un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente