/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un deputat a primit gratuit în folosință un birou în teritoriu, unde va primi în audiență cetățenii

missing
03 ianuarie 2020, ora 08:29

Deputatul Partidului Socialiștilor, Fiodor Gagauz, va avea un birou în orașul Ceadîr- Lunga unde va primi în audiență cetățenii.

Consiliul Municipal Ceadîr-Lunga a adoptat o decizie prin care i-a dat în folosință deputatului, absolut gratuit, pentru o perioadă de trei ani, un birou chiar în sediul Primăriei orașului.

Un ajutor al parlamentarului va activa în fiecare zi în acest birou, iar Fiodor Gagauz va primi cetățenii în audiență în anumite zile.

Biroul deputatului va fi în clădirea Primăriei municipiului Cadîr-Lunga, în cabinetul nr. 113.

Fiodor Gagauz este originar din Ceadîr-Lunga și a fost ales deputat din partea Partidului Socialiștilor în noiembrie 2014.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram