/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cinci copii s-au intoxicat cu alcool de Revelion. Au avut nevoie de ajutorul medicilor

missing
03 ianuarie 2020, ora 10:08

Nouă persoane, printre care cinci minori, s-au intoxicat cu alcool de Revelion. Aceștia au avut nevoie de ajutorul medicilor. 

Potrivit Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (AMUP), timp de 48 de ore au fost înregistrate 23 de solicitări pe motivul urgențelor toxice.

Echipele AMU au acordat primul ajutor medical la 904 persoane cu urgențe cardiovasculare, inclusiv 12 pacienți cu sindrom coronarian acut. Urgențele neurologice au constituit 578 de cazuri, dintre care 54 de accidente vasculare cerebrale.

În perioada 31 decembrie – 1 ianuarie, la AMUP au fost înregistrate 4 636 solicitări. Iar la instituțiile medicale spitalicești din țară au fost transportați 1 619 pacienți, dintre care 1 216 maturi și 403 copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram