/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Irina Rimes a povestit despre zilele petrecute în spital și anul 2019. „A fost cel mai greu an din toată viața mea”

missing
03 ianuarie 2020, ora 11:14

Irina Rimes a trecut prin momente grele chiar în noapte de Revelion, când a trebuit să fie operată de urgență din cauza unei hemoragii interne. Acum ea a ajuns acasă și se simte bine, așa că a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre anul 2019 care nu a fost deloc unul bun pentru ea și despre zilele petrecute în spital.

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare trei ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simțit ca nouă. Umflată la față , vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram.

Irina Rimes povestește că anul 2019 a fost cel mai greu an din viață ei. În schimb, a realizat că este o femeie puternică și poate să zâmbescă în continuare indiferent de greutățile pe care le întâmpină.

„Astăzi am „răsfoit” instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019” . Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, a mai povestit Irina.

Acum se pare că totul este bine, moldoveanca a fost externată și a putut în sfârșit să ajungă acasă.

„Acum sunt în drum spre casă după patru zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice!”, a mai adăugat vedeta.

Irina a mulțumit prietenilor care i-au fost alături și medicilor care au tratat-o.

„Mulțumesc dr Raluca Uzum si dr Alexandru Filipescu de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper cî 2020 să fie anul în care va voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!””, a mai scris Irina.

În noaptea dintre ani, Irina Rimes  a fost nevoită să-şi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, după de a fost internată de urgenţă în spital, cu hemoragie internă. Artista a intrat în operaţie marţi, în jurul orei 15.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram