Fraudarea examenelor auto, în atenția premierului. Chicu i-a chemat la discuții pe funcționarii responsabili

Prim-ministrul Ion Chicu a reacționat după ce mai mulți absolvenți ai școlilor auto i-ar fi scris în privat, plângându-se trucarea examenelor de șoferie. Șeful executivului îi va convoca în ședință pe toți funcționarii responsabili, pentru a discuta acest subiect.

Foto: Makler.md

Reprezentanții de la ASP și de la alte instituții responsabile de desfășurarea examenelor auto, au fost invitați vineri, 3 ianuarie, la discuții „obiective” cu șeful executivului.

Oficialul a declarat că a primit mai multe adresări din partea absolvenților școlilor auto, „care nu pot susține examenul la proba practică pentru permisul de conducere...nici din a n-a oară”.

„Se invocă subiectivismul examinatorilor, care pierde „prefixul”, imediat ce examinatul „întelege corect unde greșește”. Adică, dă mită.”, a scris Chicu pe pagina sa oficială de Facebook.

El a rugat, pe cai care „au avut parte de „subiectivismul” examinatorilor în procesul de obținere a permisului auto” să-i dea de știre „în privat”. „Îmi va fi de folos tare! Vă mulțumesc anticipat!”, a mai scris prim-ministrul.

Ion Chicu cheamă la discuții funcționarii responsabili de desfășurarea examenelor auto / Sursa:Facebook


Pub