Două minore au fost atacate de un câine de la fabrica de vinuri din Ialoveni

Două minore au ajuns la spital cu diverse răni ale membrelor după ce au fost atacate de un câine. Acesta ar aparține fabricii de vinuri din satul Răzeni, Ialoveni.

Foto: Jora Pelivan/Facebook

Potrivit ofețerei de presă a IP Ialoveni, Silvia Vetcu, poliția a fost sesizată miercuri seara, la ora 17.30, de către tatăl uneia dintre fete. Bărcatul a comunicat că fiica sa de 17 ani și o altă minoră de 14 ani, au fost atacate de un câine în timp ce se plimbau prin localitate.

La fața locului poliția a stabilit că câinele de rasa ciobănesc de Asia (Alabai), aparține fabricii de vinuri din satul Răzeni. Din declarațiile paznicului și lucrătorilor fabricii, acesta ar fi fost închis în volieră și nimeni nu-și poate explica cum ar fi putut ieși și ataca persoanele.

Una dintre cele două minore a fost internată la Centrul Mamei și al Copilului / Sursa:Jora Pelivan/Facebook

În urma incidentului, adolescenta de 17 ani a primit leziuni la mâini și picioare fiind internată la Centrul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău, iar minora de 14 ani, fiind mușcată la picior, a primit îngrijiri medicale însă nu a fost spitalizată.

Actualmente cazul se investighează pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și, în dependență de gravitatea leziunilor corporale, se va stabili dacă persoana vinovată riscă pedeapsă contravențională sau penală.


Pub