14:40:58 16.04.2024
Stiri

Un deputat al PPDA face bilanțul anului 2019 și vorbește despre „câteva lecții desprinse din acest an în demisie”: „Să nu lași niciodată dușmanul nepedepsit”

Politică 02.01.2020 10:05 Vizualizări3327 Autor: Ziarul National
Un deputat al PPDA face bilanțul anului 2019 și vorbește despre „câteva lecții desprinse din acest an în demisie”: „Să nu lași niciodată dușmanul nepedepsit”


„Nimic mai penibil decât tumbele fără centură de protecție ori saltimbancii care ajung stăpâni peste alți clovni”, susține deputatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Igor Munteanu, care face bilanțul anului politic 2019 și vorbește despre cinci „lecții desprinse din acest an în demisie”.

Într-o postare de pe Facebook, Igor Munteanu arată că trebuie „să fii pregătit pentru guvernare” și că adoptarea unei Declarații privind „statul capturat” fără mecanisme de aplicare ne-a împușcat, ca în teatrul rusesc”.

„Improvizațiile sunt costisitoare. Pentru că statele nu sunt guvernate doar de legi sau persoane hiper-carismatice, ci și de datorie, de convingeri, de profesionalism și de dragoste față de oameni. Nimic mai penibil decât tumbele fără centură de protecție ori saltimbancii care ajung stăpâni peste alți clovni”, scrie Igor Munteanu.

Totodată, deputatul este convins că nu trebuie „să lași dușmanul nepedepsit”: „Cine lasă nerezolvate gravele probleme de concentrare a presei, monopoluri ale economiei, dar și corupția sistemică din organele de drept, trebuie să se aștepte la multe dezamăgiri și eșecuri”.

În aceeași postare, deputatul PPDA afirmă că reușitele anului politic 2020 va cere politicienilor din R. Moldova „o schimbare radicală a narativului”.

„Nu toți cetățenii își doresc schimbare, dar toți ca unul merită condiții de viață decente și viață trăită cu demnitate. Pentru că niciodată propaganda nu va înlocui „hrana noastră cea de toate zilele” și hrana spirituală pe care-o vrea sufletul, Platforma DA trebuie să revină la temele centrale și nevoile oamenlor”, susține Munteanu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md