17:03:49 23.04.2024
Stiri

Zodiile cele mai NOROCOASE în 2020. Previziuni incredibile pentru fiecare

Știri 02.01.2020 11:41 Vizualizări4162 Autor: Ziarul National


Zodiile cele mai NOROCOASE în 2020. Previziuni incredibile pentru fiecare

Zodiile cele mai norocoase! Anul 2020 este un an promițător, ce se anunță prosper și fericit, în mare parte. Iată ce spun astrologii americani despre caracteristica fiecărei zodii în parte.

Berbecul

2020 va fi despre echilibru, pentru Berbeci. Chiar dacă sunteți ambițioși, veți fi mai realiști în legătură cu scopurile voastre.

Veți avea parte de stabilitate în toate sectoarele vieții, mai ales în relațiile interumane. Schimbările și oportunitățile nu vă vor lăsa să vă plictisiți în sectorul profesional. Să știți că astrele țin cu voi! Însă important va fi să preluați inițiativa și să faceți primul pas.

Taurul

Taurii vor avea un an calm și uniform, veți fi pregătiți să vă stabiliți undeva anul acesta. E un an în care veți fi nevoiți să luați decizii și să faceți schimbări importante, fie profesional sau în relații. Fiți siguri că doriți să luați acele decizii, nu vă va prinde bine impulsivitatea în 2020. Fiți mereu deschiși la sugestii din partea oamenilor care se pricep în domeniul financiar.

Gemeni

Veți avea un an reconfortant. Va trebui să îi stabiliți ritmul. Dacă vi se va părea prea lent, va trebui să fiți mai activi. Iar dacă viața vi se va părea prea rapidă, lăsați-o mai moale. Viața sentimentală va fi super distractivă și plină de pasiune. Veți avea partea financiară destul de stabilă, iar slujba vă va ține ocupat în mare parte din an. În 2020 vă veți putea îmbunătăți mai multe aspecte ale vieții.

Rac

Racul trebuie să se pregătească pentru schimbări în 2020. Astrele vor aduce aspecte favorabile în sectoarele carieră și iubire. Fie că veți profita de ocazii sau le veți lăsa să treacă, totul va depinde de voi. Va trebui să faceți față unor conflicte la locul de muncă, iar observarea detaliilor vă va ajuta să preveniți multe probleme în 2020.

Leu

Leul va avea o mulțime de schimbări în 2020. Veți fi plini de vitalitate și putere, iar anul acesta vă da șansa de a vă îndeplini visele. Dar veți fi și raționali și veți ști când să trageți linie. Veți fi deschiși la nou, la a încerca mâncare nouă, exerciții noi, relații noi. Veți fi interesat de o schimbare de job sau de un nou business, per total, 2020 va fi un an bun pentru Lei.

Fecioara

Fecioarele nu prea vor fi ele însele, anul acesta. Deși cu spirit practic, anul le va forța să fie impulsive, ceea ce ar putea duce la relații nefericite, despărțiri și probleme la locul de muncă.

Poate chiar la pierderi financiare serioase. Predicțiile anului 2020 le îndeamnă pe Fecioare să se gândească de două ori înainte de a lua decizii importante în 2020. Nu e un an stagnant, dar nu vă grăbiți să luați decizii.

Balanța

Anul va fi relativ ușor pentru Balanțe. Veți fi veseli și binedispuși. Nu veți fi suprasolicitați la capitolul obligații, este anul relaxării și resetării. Cei care nu sunt într-o relație vor adora să flirteze și să aibă relații pasagere. Nu uitați să petreceți timp de calitate cu părinții, copiii, rudele.

Scorpionul

Astrele promit un an de libertate pentru Scorpioni. Veți scăpa de limitări și restricții, veți putea să vă ocupați de voi, de plăcerile voastre. De un hobby, de ceva ce ați amânat. Vă veți ajuta prietenii cu energia voastră pozitivă, puteți alege ce să faceți și ce nu în 2020. Veți trăi plenar, Scorpionul va fi o zodie fericită în 2020.

Săgetătorul

Este anul dorințelor. Un moment ideal pentru a renunța la bagajul nefolositor al trecutului. Veți putea curăța aspectele care vă țin pe loc, care vă deranjează, de care doreați de mult să scăpați. Dar va fi nevoie de răbdare, succesul nu va veni de îndată. Viața socială va fi foarte condimentată, veți putea cunoaște oameni noi, dar nu lăsați ca focul aventurilor să vă afecteze relația actuală, dacă este una de suflet. De asemenea, anul 2020 vă poate aduce câștiguri financiare.

Capricornul

Astrele arată că în acest an veți urmări calmul și liniștea. V-ați cam săturat de agitație și sunteți pregătiți să luați o pauză. Capricornii sunt și favoriții anului, găzduind în semnul lor planeta norocului, Marele Benefic, Jupiter. Veți dori să învățați lucruri noi, meditația sau yoga. Vă va tenta o călătorie spirituală, care va face minuni pentru sănătatea voastră mentală.

Vărsătorul

E anul în care vă veți dovedi abilitățile! Veți dovedi celor care se îndoiesc de voi cât greșesc. În 2020 veți atinge un vârf creativ. Profitați! Veți fi implicat și în viața de familie, devenind un partener model. Plin de imaginație, debordând de creativitate, este anul afirmării.

Pești

Pe Pești îi așteaptă un an plin de aventură și bucurii. Veți avea curajul de a începe să faceți schimbările mult dorite. Se anunță o viață de familie intensă, căsătorie și copil. Planul carierei este și el foarte bine aspectat, nu fiți impulsivi și faceți totul așa cum trebuie.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md