„Primul venit, primul servit.” O companie avia oferă gratuit 50 de mii de bilete turiștilor străini

avion
Foto: japan airlines

Dacă ți-ai planificat o vacanță în această vară în Japonia, poți să te consideri un norocos, pentru că ai toate șansele să câștigi un bonus. Japan Airlines oferă bilete de avion gratuite către o destinație-surpriză din țară pentru 50 de mii de turiști, potrivit Time.com.

Acțiunea are drept scop încurajarea turiștilor de a călători în mai multe regiuni ale țării. Compania aeriană menționează că oferă bilete gratuite tur-retur, pentru călătorii care urmează să viziteze țara în această vară. Respectiv, odată ajunși în Japonia, turiștii vor avea oportunitatea să viziteze pe gratis (bilete dus-întors) o regiune a țării.

Tot în această vară au loc și Jocurile Olimpice de la Tokyo, prin urmare, Japonia se așteaptă la un număr mare de turiști.

Pentru a fi eligibili, turiștii trebuie să îndeplinească câteva condiții. Aceștia trebuie să opteze, pentru zborul către Japonia, pentru compania aeriană Japan Airlines. De asemenea, zborurile trebuie să aibă loc în perioada 1 iulie și 30 septembrie, doritorii urmează să se înregistreze și în programul de fidelitate al purtătorului aerian.

Doritorii vor putea să se înscrie în program până la sfârșitul lunii februarie și se așteaptă ca mai multe informații să fie oferite de companie în cursul acestei luni.

Biletele gratuite vor fi acordate pe baza principiului „primul venit, primul servit” și câștigătorii vor fi anunțați printr-un e-mail în termen de trei zile. Mai multe informații despre ofertă pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente