/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Trucarea examenelor de șoferie, în atenția premierului. Convoacă în ședință funcționarii responsabili

missing
02 ianuarie 2020, ora 08:10

Funcționarii din cadrul Agenției Servicii Publice și alte instituții, care sunt responsabili de organizarea și desfășurarea examenelor de șoferie vor fi convocați pe 3 ianuarie într-o ședință, la solicitarea premierului Ion Chicu.

Șeful Guvernului susține că a primit  mai multe adresări din partea absolvenților școlilor auto, care nu pot susține examenul la proba practică pentru obținerea permisului de conducere „nici din a noua  oară”.

„Se invocă subiectivismul examinatorilor, care pierd “prefixul”, imediat ce examinatul „înțelege corect unde greșește”. Adică, dă mită.

Vineri voi convoca responsabilii de la ASP si alte institutii “examinatoare” să discut OBIECTIV cu ei despre acest aspect. Vă rog, cine a avut parte de “subiectivismul” examinatorilor în procesul de obținere a permisului auto, dați-mi de știre “în privat”. Îmi va fi de folos tare”, a anunțat Ion Chicu pe Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram