(foto) Cum a fost de revelion la Orhei? La miezul nopții, cerul orașului s-a luminat de mii de focuri de artificii

lmaorhei

Mii de oameni au sărbătorit, alături de conducerea orașului și raionului, trecerea dintre ani în centrul municipiului Orhei, unde a avut loc un concert grandios cu artiști consacrați din Republica Moldova și România.

La miezul nopții, cerul orașului Orhei s-a luminat de miile de focuri de artificii. În mesajul său adresat oamenilor, Ilan Șor a declarat că de la Orhei încep transformările în țară și a promis că va face din Republica Moldova un stat puternic și bogat.
Mii de oameni au venit în piața „Vasile Lupu” din Orhei, unde este amplasat cel mai impresionant pom de Crăciun din țară. „Cred în viitorul luminos al anului 2020. Cred în oamenii care trăiesc în țara noastră, care-și doresc o țară bogată și înfloritoare”, a menționat Ilan Șor.
„Simbolul transformărilor și al dezvoltării în Moldova este Orhei, orașul pe care am reușit să-l ridicăm din ruine. Așa vom proceda și în cele 43 de localități care sunt conduse de primari din partea Partidului ȘOR. De aici începe ridicarea țării din genunchi”, a declarat Ilan Șor, subliniind că se angajează să facă din Moldova un stat puternic și bogat.
Mesaje de felicitare au fost adresate de pe scenă de către oficiali ai municipiului și raionului Orhei.
La miezul nopții, la trecerea dintre ani, mii de focuri de artificii au iluminat cerul Orheiului. Seara dinaintea revelionului la Orhei a fost frumos condimentată de artiști îndrăgiți. Dispoziția de sărbătoare a fost creată și susținută de formația AKORD, interpreta Lia Taburcean și megastarul Alexandra Stan din România. Publicul a putut servi vin fiert și turte dulci oferite gratuit.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente