image
Sursa foto: chisinau.md

Ce surprize au pregătit autoritățile pentru cetățeni în noaptea de Revelion

Spectacol de zile mari și invitați speciali pe scena din Piața Marii Adunări Naționale în noaptea dintre ani. Moldovenii sunt invitați să admire și tradiționalul show al focurilor de artificii.

Concertul dintre ani, cu genericul „Visul unei nopți de iarnă”, va începe de la ora 19:00 și va dura până după miezul nopții, ora 02:30.

Programul de Revelion de pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, pregătit de Direcția Cultură a Consiliului municipal Chișinău include spectacole de diferite genuri muzicale, cu cei mai de seamă interpreți și colective artistice din Chișinău: Mihai Ciobanu, Nelly Ciobanu, Geta Burlacu, Maria Iliuţ, Iurie Sadovnic, Ana Cernicova, Igor Ciciuc şi Victoria Lungu.

Artiştii vor fi acompaniaţi de Orchestra Municipală de Muzică Populară Condusă de Fraţii Vasile şi Vitalie Advahov.

În noaptea dintre ani, pe scena din centrul capitalei vor mai evolua: Formaţia “Tharmis”, “Briosonores”, naistul Constantin Moscovici, Ana Cernicova și Amelia Uzun, Silvia Grigore, „DoReDos” şi “Zdob şi Zdub”.

Surpriza evenimentului va fi interpretul Alexander Rybak, câștigătorul „Eurovision Song Contest 2009”, cu show-ul „Fairytale”.

Tradiţional, spectacolul de la cumpăna dintre ani, va fi întregit de un spectacol de focuri de artificii, cu durata de 10 minute.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: