(video) Vlad Ţurcanu ar putea ocupa funcția de prim-vicepreşedinte al PUN

Vlad Ţurcanu, fostul preşedinte al Partidului Popular Românesc, ar putea ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul Partidului Unităţii Naţionale. Anunţul a fost făcut de preşedintele PUN, Octavian Ţîcu, în cadrul unei conferințe de presă comună.

Foto: UNIMEDIA

Fostul preşedinte al Partidului Popular Românesc, Vlad Țurcanu, s-a alăturat echipei Partidului Unităţii Naţionale cu scopul de a învinge Partidul Socialiștilor în următoarele alegeri prezidențiale din 2020.

„E nevoie ca în acest an electoral care vine să dăm o replică puternică Partidului Socialiștilor, să putem să îi adunăm împreună pe toți cei care gândesc ca noi și care își văd viitorul în acest teritoriu într-o formulă modernă, europeană și românească”, a declarat Țurcanu.

Cu această ocazie, președintele PUN, Octavian Țîcu a precizat că gestul politicianului Țurcanu este unul inedit, precizând că „în calitatea mea de preşedinte, voi propune ca Vlad Ţurcanu să fie ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al PUN.”

Ţîcu a subliniat încă o dată că PUN pledează pentru consolidarea partidului pe teritoriul Republicii Moldova, și este gata să adune în fracțiunea sa politică oamenipolitici și personalități ,care simt şi gândesc pro româneşte şi pro european, scopul primordial al partidului pentru anul 2020 fiind lupta cu Partidul Socialiștilor, care au obținut o putere considerabilă în țară.

Amintim că ieri Vlad Țurcanu și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Popular Românesc, după ce formațiunea a decis să accepte propunerea Partidului Liberal, care a lansat recent un apel către partidele unioniste pentru crearea Mișcării Unioniste.


Pub