Inga Grigoriu face totalurile anului 2019 și spune că sondajele vor arăta atlfel în 2020

Sondajele plasează Partidul Platforma DA nu pe cele mai favorabile poziții, însă deputata Inga Grigoriu lasă să se înțeleagă faptul că situația a fost generată nu tocmai de deciziile formațiunii, iar tabloul se va schimba în anul ce vine.

Foto: UNIMEDIA

„Am simțit cum cineva încearcă să forțeze anumite note, neavând niciun plan pe termen lung. Doar pentru dividende personale. Dovadă este coloratura politică la nivelul consiliilor raionale. Totul s-a colorat în roșu, deși se putea de evitat, cu mai multă înțelepciune, cu mai multă dragoste și grijă față de acest popor. Nu, așa nu mai merge. Platforma DA este o entitate politică populară, născută din revolta sinceră a sutelor de mii de cetățeni. Am rezistat fără bani și fără susținere mediatică”, a scris deputat Platformei DA pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Inga Grigoriu a publicat un top al celor mai importante realizări ale formațiunii din care face parte.

”Circa 600 mln. lei au suplinit marea majoritate a bugetelor locale prin descentralizarea APL. Circa 10.000 de comercianţi mici şi familiile lor pot lucra stabil în următorii 3 ani în baza patentelor. Am propus moratoriu asupra „legii miliardului” care obligă cetăţenii să întoarcă în valoare dublă banii furaţi tot de la ei. Am propus moratoriu de un an asupra controalelor de stat la întreprinderile din businessul mic şi mijlociu”, menționează Inga Grigoriu.


Pub