Vlad Filat, invitat tot mai des la ședințele organizațiilor PLDM

După ce a participat la ședința Consiliului Politic al PLDM, Vlad Filat este invitat și la ședințele organizațiilor teritoriale ale formațiunii.

Foto: UNIMEDIA

Organizația Teritorială Căușeni a Partidului Liberal Democrat a făcut, ieri, totalurile activității pentru anul 2019 și a creat organizația raională a Asociației Aleșilor Locali ai PLDM, din care fac parte 7 primari, 63 de consilieri locali și 6 consilieri raionali.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost Vlad Filat, fondatorul și primul președinte al PLDM. El le-a urat celor prezenți un An Nou fericit și succes în activitatea de aleși locali.

Vlad Filat, la ședința OT Căușeni a PLDM / Sursa:facebook.com/PLDMoldova

Amintim că la începutul lunii decembrie, Vlad Filat, condamnat la nouă ani de pușcărie pentru abuz de putere, a fost eliberat din închisoare, după patru ani de detenție. Acesta a declarat că nu intenționează să revină în politică, deocamdată, însă a adăugat că va purta discuții cu diferiți politicieni și chiar le poate fi util, datorită experienței sale.

La 8 decembrie, Vlad Filat a participat la ședința Consiliului Politic Național al PLDM, cu prilejul aniversării celei de-a 12-a aniversări de la fondarea partidului. Fostul premier a declarat atunci, că deși și-a sistat activitatea politică, va continua să lupte pentru valorile pe care anterior le-a promovat.

La puțin timp după eliberarea din detenție, Filat a anunțat și despre prima sa deplasare peste hotare, pentru a se întâlni cu prim-ministrul Ungariei, Victor Orban.


Pub