/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

PUN va participa la alegerile parlamentare din Hâncești și la cele prezidențiale din 2020

missing
31 decembrie 2019, ora 11:12

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a anunțat că formațiunea pe care o conduce va participa la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38 Hâncești, cât și la alegerile prezidențiale din toamna anului 2020.

Ne vom pregăti  pentru alegerile parlamentare pe circumscripția din Hâncești și alegerile prezidențiale în anul care urmează”, a spus Țîcu.

În cel mai scurt timp, Vlad Țurcanu, care a renunțat ieri la conducerea altui partid, va f fi propus în funcția de prim-vicepreședinte al PUN.

Vom avea Consiliul Republican al partidului, în care eu ca președinte voi propune ca domnul Vlad Țurcanu să fie ales în funcția de prim-vicepreședinte al partidului”, a mai precizat președintele PUN.

Ieri, fostul președinte al Partidului Popular Românesc Vlad Țurcanu și-a anunțat demisia de la conducerea formațiunii. Politicianul spune că a decis să plece, din motivul diferențelor de opinie dintre colegi. Ieri acesta a mai precizat că va susține partidul lui Octavian Țîcu.

Alegerile parlamentare noi în circumscripția din Hâncești ar putea avea loc în luna martie a anului viitor. Iar alegerile prezidențiale vor avea loc în toamna anului 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram