(foto/video) Top 10 maşini personalizate în 2019 cu efortul comun a două ateliere din Moldova

Făcând abia primii paşi acum câţiva ani, atelierele Aqua Art şi ART-L, care fac un front comun în a personaliza automobile, şi-au putut crea deja un nume la nivel internaţional!

Foto: autoblog.md

Anul 2019 a fost unul bogat pentru ei în proiecte, reuşind să atragă atenţia unor proprietari de maşini care şi le-au adus la Chişinău din ţări precum România, Bulgaria, Ucraina, Italia, chiar şi SUA, pentru a le împrospăta look-ul sau tapiţeria. Mai mulţi au fost însă clienţi autohtoni, care au preferat servicii minore sau dimpotrivă mai complexe.

Dacă atelierul Aqua Art se ocupă de recondiţionarea şi personalizarea cu diferite culori şi structuri a elementelor în parte a unei maşini, fie că vorbim de la exterior sau interior, atunci cei de la ART-L au grijă de tot ce înseamnă piele, Alcantara, cusături contrastante şi altele. Rezultatele sunt demne de apreciat şi nu sunt deloc mai rele decât serviciile oferite de ateliere cu renume din occident. Vezi unele dintre cele mai interesante lucrări în galerii foto, pe AutoBlog.MD


Pub