09:04:17 18.04.2024
Stiri

FOTO // La „Orheiland” s-a redeschis cel mai MARE PATINOAR din R. Moldova. Intrarea este GRATIS!

Știri 30.12.2019 10:59 Vizualizări3547 Autor: Ziarul National
FOTO // La „Orheiland” s-a redeschis cel mai MARE PATINOAR din R. Moldova. Intrarea este GRATIS!


Vizitatorii Târgului de Crăciun de la Orhei au avut parte duminică de un spectacol de excepție, în cadrul unei ceremonii în care au fost deschise porțile celui mai mare patinoar din R. Moldova. Invitații speciali au fost artiștii din Rusia, care au prezentat un spectacol „cosmic” pe gheață.

Oamenii au început să se adune de la mic la mare încă de pe la ora 16.00, să vadă Spectacolul pe gheață „Un alt univers”, din Rusia. Artiștii, îmbrăcați în costume cu lumini care pot schimba culoarea și intensitatea luminoasă, au impresionat publicul, în special pe copii, prin show-urile pe gheață și de lumini. Ei au plutit pe gheaţă, acompaniaţi de acordurile unor piese moderne fermecătoare.

Primarul de Orhei, Pavel Verejanu, prezent la eveniment, a mulțumit Asociației „Pentru Orhei” fără de care nu ar fi fost realizată ideea amenajării celui mai mare patinoar din R. Moldova. De asemenea, acesta i-a mulțumit și primarului de onoare al Orheiului, Ilan Șor, care a venit încă anul trecut cu ideea ca Târgul de Crăciun de la Orhei să aibă un patinoar, și nu unul oarecare, dar cel mai mare din Moldova. Verejanu a dat asigurări că echipa Partidului „ȘOR” face totul pentru orheieni și totul pentru oaspeții Orheiului, se arată într-un comunicat d presă al Primăriei Orhei.

Patinoarul de la „Orheiland” are o suprafață de 800 mp. Este deschis zilnic între orele 11.00 și 22.00, iar accesul este absolut gratuit.

Organizatorii precizează că patinoarul este una din multiplele atracții de iarnă a Târgului de Crăciun de la „Orheiland”. Oaspeții sunt întâmpinați chiar la intrarea în parcul de distracții de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu lumini. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de tobogane de iarnă, dintre care două spirale gigante și una pentru micuți cu săniuțe, de diferite caruseluri și de Roller coaster, cel mai mare din regiune și singurul din R. Moldova. Standurile cu decor spectaculos, unde vizitatorii își fac poze, sunt printre cele mai populare locuri de la „Orheiland”.

În plus, la Târgul de Crăciun din acest an, circul italian „Bonaccini” are câte două spectacole zilnic. Iar copiii care obosesc după ore bune de distracții, pot să se odihnească în camera special amenajată pentru ei și dotată cu un televizor mare care difuzează desene animate cu tematică de sărbători. Vizitatorii pot cumpăra de la Târg diferite bunătăți și delicii.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md