image
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Un microbuz cu ZECE moldoveni s-a răsturnat la Iași din cauza vitezei: Mai multe ambulanțe la fața locului // FOTO

Mai multe echipaje medicale au fost solicitate să intervină după ce un microbuz în care se aflau zece persoane din Republica Moldova s-a răsturnat la intrarea în Răducăneni.

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, pasagerii sunt conştienţi şi au traumatisme multiple. La faţa locului au fost trimise o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de Transport Victime Multiple şi ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„Printr-un apel primit la serviciul 112 la, ora 9,13, am fost sesizaţi că a fost un accident rutier la ieşirea din Răducăneni, în care a fost implicat un microbuz cu 10 persoane. Toate persoanele au ieşit singure din maşină şi au suferit dureri uşoare. Până la sosirea echipajelor medicale, una dintre persoanele care se aflau în microbuz a plecat. Niciuna nu a vrut să meargă la spital. Persoanele sunt din Republica Moldova", a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de poliţişti. Reprezentanţii IPJ Iaşi au informat că au întocmit dosar penal şoferului microbuzului, acesta fiind acuzat de vătămare corporală pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile.

"Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 27 ani, care conducea un microbuz pe DN 28A, la intrarea în Răducăneni dinspre Iaşi, pe fondul neadaptării la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens răsturnându-se ulterior. În cauză a fost întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă", a precizat, pentru AGERPRES, Ioana Bîlea - purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: