(video) Un moldovean a făcut cunoştinţă în exclusivitate cu primul Ferrari SF90 Stradale Assetto Fiorano din Londra

Un bun prieten de-al nostru stabilit în Marea Britanie şi a cărui hobby este car spotting-ul – de a surprinde maşini frumoase, exclusive şi cu mulţi CP – a avut deosebita ocazie să facă cunoştinţă îndeaproape şi în premieră cu cel mai nou şi puternic Ferrari al momentului – SF90 Stradale!

Foto: autoblog.md

Maşina a ajuns de curând la dealerul HR Owen din Londra, tot acolo unde anterior a fost adus primul exemplar de culoare roşie pentru prezentare, însă pe care concetăţeanul nostru nu l-a putut filma. Însă aşteptarea unei alte ocazii a meritat cu adevărat, asta pentru că în showroom-ul britanic se află acum ediţia specială şi mai scumpă a modelului – Assetto Fiorano!

Modelul SF90 Stradale a fost prezentat în ultimele ore ale lunii mai din acest an. Acronimul „SF90” provine de la Scuderia Ferrari şi cei 90 de ani de la fondare pe care îi împlineşte în acest an (mai este acelaşi nume de cod pe care îl are monopostul actual al Scuderiei), iar „Stradale” credem că v-aţi dat seama de la ce provine. Află mai multe şi vezi cum arată maşina îndeaproape, pe AutoBlog.MD


Pub