12:27:53 29.03.2024
Stiri

Cristiano Ronaldo a anunțat ce va face când se va retrage din fotbal. Cât va mai juca portughezul

Sport 29.12.2019 12:47 Vizualizări2745 Autor: Ziarul National


Cristiano Ronaldo a anunțat ce va face când se va retrage din fotbal. Cât va mai juca portughezul

Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani pe 5 februarie, iar acesta, deja, își face planuri pentru cariera pe care o va urma după ce va părăsi terenul de fotbal. Atacantul portughez se gândește să se apuce de actorie.

Într-o conferință de presă, Ronaldo a anunțat că vrea să mai joace fotbal atât timp cât îi va permite corpul să o facă. Acesta susține că muncește continuu pentru a-și îmbunătăți abilitățile mentale și fizice. Jucătorul portughez își dorește să experimenteze noi provocări după ce se va lăsa de fotbal, astfel că intenționează să joace într-un și într-un film.

„În urmă cu câțiva ani, vârsta până la care se juca fotbal era de 30-32 de ani, dar acum găsești pe teren și jucători de 40 de ani. În momentul în care corpul meu nu mai răspunde corect, atunci va fi momentul să plec. Succesul meu pe teren este rezultatul muncii grele și a modului de a trăi. Muncesc continuu pentru a-mi îmbunătăți abilitățile mentale și fizice. Doresc să-mi continui studiiule după ce mă retrag din fotbal. Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru a învîța lucruri noi și să am provocări diferite, de exemplu să joc într-un film”, a explicat Cristiano Ronaldo, transmite prosport.ro.

Portughezul a declarat că mănâncă câtă mâncare dorește, însă trebuie să se antreneze continuu și să nu consume alimentele care îi dăunează corpului. Ronaldo susține că succesele din ultimii 15 ani se datorează perseverenței sale de a fi cel mai bun.

"Viața noastră e bazată pe echilibru. Poți să mănânci câtă mâncare vrei, dar în schimb, trebuie să continui să te antrenezi și să nu mănânci ceea ce face rău corpului. Eu îmi cunosc corpul sută la sută și mereu mențin o dietă care mă aduce să am un fizic diferit.

Toată lumea îmi știe modul de a trăi și viața îmi este dedicată fotbalului.

Menținerea nivelului de succes în ultimii 15 ani este în principal legată de perseverența mea de a fi cel mai bun. Nu vreau ca vorbele mele să fie interpretate drept narcisiste. (…) La 34 de ani, încă am condiția fizică obținută prin sârguință și muncă grea pentru a câștiga trofee”, a precizat Ronaldo.

75 de milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com

Ronaldo (34 de ani) a ajuns la Juventus în vara anului trecut de la Real Madrid, pentru suma de 117 milioane de euro. În acest sezon, portughezul a înscris 12 goluri și a oferit 2 pase decisive în 21 de partide bifate pentru campioana Italiei, în toate competițiile.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md