/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Accident la Ocnița! Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital

missing
28 decembrie 2019, ora 17:54

Un bărbat de 70 de ani a murit în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi pe traseul Ocnița – Briceni. Alte trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

Poliția a fost alertată la ora 14:35. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat conducând un automobil de model „Opel Vectra” s-a ciocnit frontal cu o mașină de model „Opel Vivaro”, condusă de asemenea de un bărbat, spun oamenii legii.

În urma impactului, ambele automobile au fost grav avariate, iar pasagerul automobilului de model „Opel Vectra”, în urma traumelor primite, a decedat pe loc. Ceilalți doi conducători auto și pasagera din mașina de model „Opel Vivaro” au fost transportați la Spitalul Raional Ocnița.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: tvc.md

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram