Horoscop 2020. Ce surprize și încercări ți-au pregătit astrele în noul an, în funcție de zodia pe care o ai

horoscop

2020 vine cu o serie de noi încercări și surprize. Dacă unele zodii în acest an își vor întâlni marile iubiri, altele vor avea o sănătate de fier și succes în afaceri. Dacă vreți să ghiciți în stele și să vedeți ce v-au pregătit pentru noul an, citiți horoscopul de mai jos.

Anul 2019, dar mai ales a doua sa parte, a prefigurat supremația elementului Cardinal care caracterizează anul de început al celui de-al doilea deceniu al mileniului doi. Reducând 2020 la o singură cifră, vedem că acest an este stăpânit de vibrația numărului patru, care simbolizează, printre altele, tradiția. Dat fiind marcajul puternic pe semnul Capricornului din prima jumătate a lui 2020, semn adesea asociat cu tradiționalismul, vedem că mesajul cel mai important al acestui an este acela de a ne construi o bază solidă și de a ne consolida realizările de până acum. Atitudinea cea mai potrivită de care putem da dovadă în 2020 este una responsabilă, care cântărește atent riscurile și beneficiile fiecărei alegeri. Respectul față de trecut și origini ne ajută să privim în viitor cu precauție, iar orice decizie am lua este una îndelung gândită și calculată, scrie astrodex.ro.

# Berbec

Dragoste, cuplu, prietenie

Cât privește acest sector de viață, important de reținut ar fi faptul că anul 2020 este unul de control în care trebuie să ai grijă ca atitudinile sănătoase dobândite în anii trecuți pe plan social și sentimental să se mențină și în acest an. Uneori poți avea tendința de a deraia de la ele, dar caută să te redresezi și să îți aduci aminte ce nu a funcționat în trecut.

Bani și carieră

Sectorul profesional este unul dintre cele mai active astral și în anul 2020. De data aceasta, provocările sunt și mai mari decât în 2019, dar dacă reușești să le transformi în oportunități, s-ar putea să realizezi extrem de multe lucruri pe parcursul acestui an. Caută să te adaptezi situațiilor ivite și să încerci să le transformi în posibilități de evoluție.

Sănătate și vitalitate

Anul acesta nu se diferențiază prea mult de precedentul în ceea ce privește nivelul de energie și tonusul mental de care vei dispune. Este drept că ar putea apărea neplăceri, dar acestea sunt temporare și ușor de rezolvat dacă aduci unele mici ajustări stilului tău de viață și alimentație. Trebuie doar să fii dispus să le faci la timpul potrivit.

Casă, familie, viață personală

Ca în anul anterior, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care îți dau bătaie de cap în 2020. Cu excepția unor perioade mai tensionate în raport cu rudele, te bucuri de armonie pe acest plan și evoluezi armonios împreună cu cei dragi. Comunicarea este cheia depășirii oricăror momente mai grele în raport cu familia.

# Taur

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2020 nu vine la pachet cu surprize pe acest plan. În 2019, te-ai confruntat cu probleme de fond în viața socială și este posibil ca ele să mai apară și în acest an. Acest lucru îți indică faptul că mai sunt chestiuni de rezolvat pe acest plan și că trebuie să faci ceva în privința lor. Un proces mai riguros de selecție al prietenilor este recomandat.

Bani și carieră

Anul 2020 se arată a fi unul destul de dificil pentru nativii acestui semn care lucrează peste hotare sau pentru companii străine, dar toate experiențele complicate prin care ar putea trece în acest an nu fac altceva decât să-i învețe pe toți cei născuți în acest semn zodiacal cât de mult contează să nu se oprească niciodată din învățat.

Sănătate și vitalitate

Se anunță destul de multă activitate în planul acesta în 2020, dar ca în anul precedent, provocarea este aceea de a continua să evoluezi ca personalitate. În această privință, ți se oferă mai multe oportunități decât în 2019, iar beneficiile pe care le poți extrage de pe urma unei abordări mature sunt substanțiale. Te poți dezvolta mult în acest an.

Casă, familie, viață personală

Nici în 2019, dar nici în 2020, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult. În mare, se poate spune că lucrurile merg chiar bine, te înțelegi destul de bine cu cei dragi, iar atunci când apar momente tensionate, ele nu sunt decât ceva trecător. Provocările cele mai mari apar însă în raport cu rudele partenerului.

# Gemeni

Dragoste, cuplu, prietenie

Zodia nașterii tale se numără printre acele semne cărora anul 2020 nu le rezervă prea multe surprize în plan social și sentimental. Cu toate acestea, ar putea interveni unele perioade în care trebuie ca centrul tău de interes să includă aceste domenii de viață, astfel încât relația cu partenerul și prietenii să meargă într-o direcție sănătoasă.

Bani și carieră

Accentul se mută în acest an din regiunea relațiilor profesionale în sfera finanțelor deținute și/ sau câștigate de pe urma lor. Este foarte important așadar ca în 2020 să exploatezi potențialul lor lucrativ și să încerci să descoperi, împreună cu partenerul de afaceri și/sau de viață, clienții și colaboratorii, noi modalități de a genera profituri.

Sănătate și vitalitate

Sănătatea rămâne unul dintre subiectele fierbinți și în 2020. Într-adevăr, posibile schimbări întâmpinate pe acest plan nu vor fi foarte mari. Dar dacă aceasta este o veste bună în ceea ce privește eventualele neplăceri medicale cu care te-ai putea confrunta în acest an, faptul că nu prea ești tu dispus să schimbi câte ceva nu este prea bine.

Casă, familie, viață personală

În 2020, la fel ca în 2019, familia nu este un sector de viață în care să te aștepți la schimbări majore. Ba mai mult, pare că totul merge destul de bine în acest sector, în afară de unele momente în care tu și cei dragi trebuie să lăsați orgoliile deoparte și să încercați să vă înțelegeți unii pe ceilalți. În caz contrar, pot apărea probleme de relaționare.

# Rac

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul trecut, cele două domenii de viață par să nu-ți fi dat prea multe bătăi de cap, dar au avut grijă să prefigureze faptul că în 2020 va trebui să acorzi mai multă atenție planului social și celui sentimental. Provocările cu care te vei întâlni nu te vor încerca prea greu, dar va trebui să faci unele schimbări importante în aceste sectoare de viață.

Bani și carieră

Sectorul acesta de viață se numără printre ariile tale de interes și în 2020, dar accentul cade pe capacitatea ta de a lega relații profesionale durabile care îți permit ție și tuturor celor implicați să evoluați în direcția potrivită. Dacă le faceți să meargă, cu siguranță nu vă va fi prea greu să le aduceți în punctul în care să genereze profiturile dorite.

Sănătate și vitalitate

Anul 2020 nu-ți pregătește același gen de provocări cu care te-ai confruntat în 2019. Nivelul tău de energie nu mai este la mâna astrelor, dar capacitatea ta de a face față diverselor presiuni din acest an pare a fi nițel afectată. Descoperi în tine puteri latente de care nu te credeai în stare și afli că ești mult mai puternic decât ai fi crezut.

Casă, familie, viață personală

În 2020, la fel ca în 2019, nu se poate spune că treci prin situații dificile pe acest plan. În cea mai mare parte a timpului, te înțelegi de minune cu toți cei dragi și ai parte de momente de calitate alături de ei. Este drept că mai pot interveni conflicte, dar caută să nu le exagerezi proporțiile. În caz contrar, se poate ajunge mult prea departe.

# Leu

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2019 a fost unul destul de dinamic și pe alocuri dificil pentru nativii acestui semn aflați la început de relație sau în căutarea unui partener. Pare că în 2020 lucrurile s-au mai liniștit pentru ei, iar cuplurile consacrate abia primesc o mostră din ce îi așteaptă în 2021. Anul acestea este, deci, unul în care se pregătește terenul pentru schimbări importante.

Bani și carieră

În cazul tău, se anunță un an 2020 extrem de activ pe acest plan. Volumul de muncă, la fel ca în 2019, este destul de mare, ceea ce înseamnă că trebuie să dai dovadă de un randament cel puțin la fel de mare. Poate că recompensele nu vor veni pe cât de repede ți-ai dori, dar lucrurile se mișcă și primești validări că mergi în direcția potrivită.

Sănătate și vitalitate

Sănătatea rămâne una dintre prioritățile tale în 2020. Provocările care au început să se contureze în a doua parte a anului 2019 se accentuează acum, semn că trebuie să iei atitudine degrabă. Altfel, eventualele afecțiuni care îți creează probleme riscă să se cronicizeze și să nu mai poți scăpa de ele decât cu eforturi mari. Fă ceva în acest sens.

Casă, familie, viață personală

Zodia nașterii tale se numără printre acele semne care nu experimentează neplăceri pe acest plan în 2020. Dacă în 2019 se poate să te fi confruntat cu unele situații mai speciale în raport cu copiii, de data aceasta ești destul de protejat pe acest plan. Caută să cultivi obiceiurile sănătoase de parenting dezvoltate în anii anteriori.

# Fecioară

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2019, pare că nu ai avut parte de prea multe motive pentru ca viața de cuplu să te preocupe prea mult. În 2020 însă, se schimbă lucrurile, mai ales în ceea ce îi privește pe acei nativi ai acestui semn care sunt în căutarea unui partener sau au pus de curând bazele unei relații. Vor trece prin foc și spadă pentru a-și consolida relația.

Bani și carieră

Sectorul profesional și cel financiar nu se numără printre acelea care îți dau bătăi de cap prea mari în acest an, dar există totuși perioade în care te pun în dificultate și te provoacă să găsești cele mai bune soluții. Dacă dai dovadă de determinare și nu renunți în momentele grele, s-ar putea să faci progrese însemnate în direcția obiectivelor tale.

Sănătate și vitalitate

Zodia ta se numără printre semnele zodiacale care n-au niciun motiv să-și facă probleme în ceea ce privește acest sector de viață. Astrele te mai păsuiesc un an până când își cer tributul și îți solicită să aduci schimbări de substanță în ceea ce privește stilul de viață și alimentație. Până atunci, încearcă să faci unele mici ajustări din proprie inițiativă.

Casă, familie, viață personală

Copiii ar trebui să reprezinte centrul tău de interes în acest an. Dacă în 2019 ai avut ca provocare să-ți pui ordine în viața de familie, fie ea de origine sau formată de tine, acum este cazul să te ocupi mai mult de cei mici. În cazul în care nu ți-ai extins deja familia, s-ar putea să te gândești destul de serios la acest aspect în 2020.

# Balanță

Dragoste, cuplu, prietenie

Nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Se poate spune chiar că te numeri printre norocoșii cărora 2020 nu le aduce mari provocări pe acest plan. Comportamentele relaționale sănătoase pe care le-ai dezvoltat anul trecut se mențin și în acest an și, pentru că astrele nu te presează deloc, poți dezvolta unele noi.

Bani și carieră

Anul 2020 nu se arată a fi unul în care ai parte de prea multe surprize pe acest plan. S-ar putea, mai degrabă, să fie vorba de continuarea unor proiecte începute în 2019 sau cu câțiva ani înainte sau de dezvoltarea altora în decurs de ceva timp. În orice caz, cert este că lucrurile merg de cele mai multe ori conform planului. În mare, îți merge bine.

Sănătate și vitalitate

Acest aspect nu se numără nici în 2020 printre acelea care îți dau bătăi de cap. Nu înseamnă însă că scapi cu totul de provocări, dar durerile și supărările pleacă la fel de repede cum au venit. Trebuie să ții cont însă de faptul că automotivația joacă un rol cheie în gestionarea energiei și a momentelor grele cu care te-ai putea confrunta.

Casă, familie, viață personală

Este posibil ca în 2019 să te fi confruntat cu unele probleme de relaționare cu rudele, dar pe fondul aspectelor astrale care se formează în acest an s-ar putea ca provocările lui 2020 să vizeze relația cu familia și apropiații. Unele lucruri au mers prea departe în direcția nepotrivită și trebuie să faci ceva pentru a stopa această involuție.

# Scorpion

Dragoste, cuplu, prietenie

Astrele sunt destul de indulgente cu tine pe acest plan, semn că în 2020, la fel ca în 2019, nu îți dau prea mult de furcă pe acest plan. Este drept că nu toate se vor ridica la standardele scontate, dar nu ai prea multe motive să îți faci griji că lucrurile vor lua o întorsătură dramatică în acest an. Comunicarea este un aliat de nădejde pentru tine.

Bani și carieră

În 2020, cariera și aspectul financiar sunt chestiuni importante care te preocupă în continuare, dar poate nu la fel de mult ca în anul precedent. Acest lucru se datorează faptului că nu ți se aștern piedici prea mari în calea planurilor pe care ți le-ai făcut. Tot ce trebuie să faci este să le urmezi și să fii adaptabil atunci când par să nu meargă.

Sănătate și vitalitate

Este drept că nu o duci rău cu sănătatea și că ești pozitiv, la fel ca în 2019, dar în acest an se prefigurează mai multe provocări decât în cel anterior pe acest plan. Ele nu sunt însă foarte serioase și nu îți afectează capacitatea de a-ți duce la îndeplinire angajamentele pe care ți le-ai luat pe alte planuri, personale sau profesionale.

Casă, familie, viață personală

Nici în acest an nu se poate spune că familia se numără printre sectoarele de viață care te pun cel mai mult la muncă. Există însă posibilitatea ca relația ta cu unele rude apropiate să nu meargă în direcția potrivită și să fie nevoie să-ți schimbi atitudinea într-o oarecare măsură. Gândește-te ce nu a mers bine din comportamentul tău de până acum.

# Săgetător

Dragoste, cuplu, prietenie

Sectorul sentimental și cel social nu se numără printre domeniile de viață care ar trebui să te preocupe prea mult în 2020. În acest an, ca în cel anterior, provocările întâlnite sunt reduse ca număr și intensitate, dar te ajută să îți echilibrezi atitudinea în raport cu prietenii și partenerul, mai ales în contextul unor situații mai dificile.

Bani și carieră

Sectorul financiar se numără printre acele domenii de viață care par să te preocupe destul de mult în 2020. Ceea ce încearcă acest an să schimbe la tine este felul în care îți administrezi finanțele. Există unele scăpări din acest punct de vedere care îți pot pricinui probleme de natură economică. Astrele te încurajează să te ocupi de ele.

Sănătate și vitalitate

Spre deosebire de anul trecut, când acest sector de viață ți-a adus cele mai mari provocări, în 2020 nu ai motive reale să-ți faci griji în legătură cu nivelul tău de energie și cu tonusul mental de care vei avea parte. În cea mai mare parte a acestui an, te bucuri de optimismu-ți caracteristic și privești cu multă speranță către viitor.

Casă, familie, viață personală

Nativii acestui semn care au experimentat în 2019 provocări în raport cu copiii și au încercat să le depășească se află în acest an la adăpost. Au mai rămas însă chestiuni restante în raport cu familia, mai ales cea de origine. Unele lucruri au rămas nespuse, iar pentru a cultiva armonia în relația cu cei dragi trebuie să iei taurul de coarne.

# Capricorn

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2020 nu se deosebește prea mult de 2019 în ceea ce privește parcursul lucrurilor în plan sentimental și social. Este drept că te poți întâlni cu unele perioade mai tensionate, dar ele nu își vor lăsa amprenta asupra relațiilor de cuplu sau de prietenie. Îți semnalează însă faptul că trebuie să le aduci unele ajustări în anumite momente.

Bani și carieră

Provocările pe care ți le pregătește anul 2020 pe acest plan nu sunt foarte mari, dar îți încearcă abilitatea de a te mula pe circumstanțe schimbătoare. S-ar putea ca ele să nu devieze prea mult de la planul inițial, dar totuși te testează ca profesionist. Folosește-te de experiența acumulată până acum pentru a le face față cât mai bine cu putință.

Sănătate și vitalitate

Cu excepția perioadei cuprinse între cea de-a doua jumătate a lui mai și finalul lunii iunie, când ai putea experimenta unele deranjamente pe partea de sănătate, restul provocărilor de anul acesta te implică pe tine și felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare. Trebuie să te desparți de unele tipare de gândire care te limitează.

Casă, familie, viață personală

Viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care îți solicită cel mai mult atenția în 2020. De fapt, multe dintre provocările cu care te confrunți în acest an sunt chestiuni pe care nu ai apucat să le rezolvi în 2019 și cu care ești familiar, cel puțin într-o anumită proporție. În 2020 pare că nu mai ești dispus să lași lucrurile să treneze.

# Vărsător

Dragoste, cuplu, prietenie

Cel puțin în prima parte a lui 2019, s-ar părea că dintre aceste două domenii de viață, cel social a fost sectorul care te-a supus la cele mai multe încercări din partea astrelor. Din câte se pare, deciziile pe care le-ai luat au fost foarte inspirate, iar consecințele lor ți-au adus o stare de echilibru și o mână de oameni frumoși în grupul de prieteni.

Bani și carieră

Nu te aștepta la prea multe provocări pe plan profesional sau financiar în anul 2020. Cu câteva mici excepții, nu ai motive să te îngrijorezi cu privire la modul în care se derulează lucrurile. Fii pregătit pentru sincope în anumite momente, pentru că există posibilitatea să mai apară și surprize din când în când.

Sănătate și vitalitate

În 2020, la fel ca anul trecut, se conturează temeri și frustrări mai mult sau mai puțin întemeiate pe care trebuie să le depășești într-o manieră sau alta. În caz contrar, s-ar putea ca multe dintre alegerile pe care le faci în acest an să fie influențate într-o anumită măsură de faptul că te-ai lăsat mânat de gânduri și emoții din subconștient.

Casă, familie, viață personală

Acest sector de viață ar trebui să se numere printre acelea care ocupă un loc fruntaș în ierarhia ta de priorități, cu atât mai mult dacă anul trecut nu ai acordat o atenție specială acestui domeniu. Nu vei avea de-a face cu probleme mari în raport cu apropiații, dar sunt suficient de importante pentru viitorul tău încât să nu trebuiască ignorate.

# Pești

Dragoste, cuplu, prietenie

A doua jumătate a anului trecut a preconizat faptul că în 2020 te vei întâlni cu unele provocări în plan social. Ele se reliefează în acest an și te cheamă să faci unele schimbări în acest sector. Nu toate dintre ele vor fi plăcute, mai ales dacă ești reticent în a le face loc în viața ta. Caută să te deschizi noului, orice ar implica el.

Bani și carieră

Planurile de viitor și proiectele de grup reprezintă o prioritate pentru tine în acest an, dar nu te aștepta ca toate să meargă fix așa cum ți-ai imaginat. Chiar dacă întâmpini unele dificultăți în implementarea sau dezvoltarea lor, s-ar putea să nu dureze mult până când poți culege roadele eforturilor suplimentare pe care le-ai depus.

Sănătate și vitalitate

Nici în 2020 nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Ce-i drept, mai apar momente de neîncredere, slăbiciune sau neplăceri de ordin medical, dar nu sunt majore și nu te afectează pe termen lung. În plus, s-ar putea ca marile provocări pe acest plan să apară abia la finalul anului 2020, poate chiar la începutul celui care urmează.

Casă, familie, viață personală

Nu te numeri printre zodiile greu încercate de astre. Ba mai mult, ceea ce îți pregătesc ele în acest an sunt perioade scurte în care orgoliile depășesc proporțiile normale și apoi revin la dimensiuni controlabile. Nu-ți face așadar griji că pierzi controlul și că riști să produci daune considerabile relației pe care o ai cu cei dragi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente