Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru ultima zi de duminică din acest an

iarna

2019 se apropie de sfârșit. Pe parcursul anului am avut parte de mai multe evenimente frumoase și memorabile. Ultima duminică din an o puteți petrece alături de cei dragi, iar pentru a vă ajuta în alegeri, echipa #diez a selectat cele mai colorate evenimente de pe 29 decembrie.

# Seară de Comedie

Image may contain: 4 people

Doua filme de Buster Keaton vor fi proiectate la teatrul Radical. Keaton a fost plasat pe locul șapte în clasamentul celor mai mari regizori din toate timpurile alcătuit de revista Entertainment Weekly. În 1999, Institutul American de Film l-a plasat pe Keaton pe locul 21 în clasamentul celor mai mari actori din toate timpurile. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Party.Sleep.Repeat with dj #thelight!

Image may contain: 1 person, smiling, text

Distracția nu se limitează la vineri și sâmbătă, se distrează și duminica! Aveți motive bune pentru asta: în primul rând e ultima petrecere din anul acesta, în al doilea rând e dj #thelight. Aveți vacanță sau concediu și cel mai bun argument e că nu puteți rata încă o noapte de distracție cu prietenii cu care demult nu v-ați văzut. Mai multe detalii găsiți aici.

# Charity Guitar Eve

Image may contain: 1 person, text

Duminica aceasta vino la un concert de chitară, de caritate, în sprijinul adăpostului pentru animale AOVA. Vor fi cântece, vor fi dansuri, va fi cafea, gogoși și spumant. Scopul principal a evenimentului este strângerea fondurilor pentru achiziționarea de alimente, pentru adăpost. Intrarea costă 50 de lei. Mai multe detalii vedeți aici.

# Sărbătorile de Anul Nou sub Căciula lui Guguță

Image may contain: 10 people, people smiling, indoor

Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă” a pregătit pentru sărbătorile de iarnă un program inedit. Spectacolul „Sărutul de gheață” este un matineu pentru copii, cu surprize, daruri pentru toţi, focuri de artificii, dans şi voie bună. La sfârşitul evenimentului, micuții vor avea parte de o sesiune foto cu eroii din spectacol, iar la ieşirea din sală fiecare copil va primi câte un cadou de la Moş Crăciun. Mai multe detalii găsiți aici.

# Iubirea la proști + tombolă

Image may contain: 4 people, people dancing and text

O comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin în lanț. Regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber. Mai multe vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente