/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Depășire fatală la Hîncești! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au ajuns la spital

missing
27 decembrie 2019, ora 18:04

Impact fatal în apropiere de satul Lăpușna, raionul Hînceşti, un „BMW”, care potrivit poliției, s-a angajat într-o depășire periculoasă, a lovit un alt automobil, ce se deplasa regulamentar. În urma accidentului ce s-a produs ieri, un pasager din mașina lovită a murit pe loc, iar alte două persoane au ajuns la spital.

„BMW-ul s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Mașina s-a ciocnit frontal un automobil de marca „Audi”, care venea din sens opus. În urma impactului, pasagerul din „Audi” a decedat pe loc, iar șoferul din „Audi” și pasagera din „BMW” au ajuns la spital”, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Conducătorul mașinii „BMW”, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram