/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Ore întregi în aer, fără escală! Care sunt cele mai lungi zboruri din lume

missing
27 decembrie 2019, ora 19:35

Zborurile cu avionul sunt pentru majoritatea destul obositoare, mai ales când ești nevoit să petreci ore bune în aeroporturi. Cum ar fi să zbori însă aproape 19 ore, non-stop, fără escală? Cu siguranță, pentru mulți aproape imposibil! 

Portalul online Statista a făcut un top al celor mai lungi zboruri din lume, operate în prezent. Potrivit acestuia, cel mai lung zbor din lume leagă Singapore de Aeroportul Internațional din Newak, un oraș din statul american New Jersey. Călătoria durează 18 ore și 45 de minute, timp în care sunt parcurși în aer 16.700 de kilometri.

Zborul este fectuat cu un Airbus A350 – 900.

Al doilea cel mai lung zbor din lume leagă orașele Auckland și Doha. Acesta durează 18 ore și 30 de minute. Iar al treilea cel mai lung zbor din lume face conexiunea dintre orașele Houston și Sydney și este operat de compania United. Zborul durează 17 ore și 30 de minute, timp în care sunt parcurși 13.800 de kilometri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram