/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Mai mulți locatari ai unui bloc din sectorul Râșcani acuză o firmă de construcție că le-a demolat terenul de joacă

28 decembrie 2019, ora 06:45

Scandal într-o curte din sectorul Râșcani! Un teren de joacă a fost demontat, iar locatarii spun că în spatele acestei acțiuni stă o companie de construcție. Firma a cumpărat un bloc alăturat, iar pentru a-l extinde ar fi achiziționat și pământul din spate, acolo unde se află terenul de joacă. Reprezentanții preturii au sesizat organele de drept.

N-a întrebat nimeni nimic. Iată, au pus tractorul și au început a săpa”.

Uitați-vă ce fac ei. Un teren de joacă îl strică. Copiii nu au unde să se joace”.

Au spus că terenul le aparține. S-a procurat”.

Pentru a calma spiritele, la fața locului au venit reprezentanții Preturii, care au menționat că, deocamdată, lucrările au fost stopate. Din spusele lor, firma de construcție a cerut permisiunea ca să amenajeze gardul de protecție, însă nu sunt siguri că și terenul a fost cumpărat.

Am sesizat Procuratura, CNA pentru a verifica legalitatea tranzacției”.

Cei care efectuau lucrările de demolare au evitat să vorbească la cameră, însă au precizat că terenul de joacă va fi reamplasat într-un alt loc. Reprezentanții companiei de construcție nu au fost de găsit la telefon pentru o reacție.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram