/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/VIDEO/ Pietonii care au traversat regulamentar strada Ion Creangă din capitală au primit dulciuri de la polițiști

missing
28 decembrie 2019, ora 07:39

Pietonii care au trecut strada regulamentar au fost răsplățiti cu… dulciuri. Iar cei care au mers printre mașini au fost mustrați. Prin această acțiune, polițiștii au vrut să le amintească pietonilor despre pericolul traversării în locuri nepermise. Printre inspector, s-au strecurat și câțiva actori, deghizați în Moși Crăciuni. Oamenii legii au recunoscut că le este greu să aplice amenzi, pentru că oamenii refuză să prezinte actele sau nu le au asupra lor.

Cătălin GORIA, REPORTER TV8: „Pietonii care au traversat astăzi regulamentar strada Ion Creangă, au primit cadouri și dulciuri de la Moș Crăciun. Iar cei care au ales să se strecoare printre mașini și să treacă în locuri nepermise chiar în fața polițiștilor s-au ales cu mustrări nu însă și cu amenzi.”

Vă dau și un măr din Laponia, așa mere numai la moșu în grădină cresc, să mănânci sănătoasă și să crești mare.- Pot să spun și o poezie?- Sigur spune!- Moșule, moșule vreau ceva să-ți spun, tu ești cel mai bun”!

„Am primit un ursuleț reflectorizant, care ne va ajuta ca șoferii să ne vadă noaptea  și dulciuri.- Ce veți face cu el?- O sa-l pun la ghiozdan”!

Chiar de față cu poliția și jurnaliștii, unii pietoni au continuat să traverseze strada ilegal. Nu s-au lăsat convinși nici în ruptul capului să se ducă prin trecerea subterană.

„Îmi este dificil să merg pe scări!- Dacă vă lovește o mașină?- Nu mă lovește, vezi este liber deja era să traversez!- Haideți împreuna să traversăm și poliția ne va da cadouri, haideți prin subterană, este periculos aici!- Nu, sunt multe scări, picioarele mă dor”.

Cei care au trecut strada regulamentar au primit dulciuri, iar ceilalți au fost mustrați doar. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Național de Patrulare, în parteneriat cu actori de la teatru și membri de la clubul automobiliștilor. Scopul acțiunii este de a preveni tamponările de pietoni, din cauza că trec strada în locuri interzise. Amenda constituie între 300 și 450 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram