image
Sursa foto: Getty Images

Spaniolii anunță schimbul iernii: Gareth Bale revine în Anglia și un alt star ajunge la Real Madrid

Gareth Bale (30 de ani) ar putea fi protagonistul unei reveniri spectaculoase la Tottenham, în ianuarie, după ce a discutat cu Jose Mourinho, scrie presa din Spania.

Publicația El Desmarque anunță că Spurs îl oferă pe Christian Eriksen plus 30 milioane de euro în schimbul starului galez.

Sursa citată scrie că Bale a fost de-a dreptul entuziasmat când a aflat că Jose Mourinho a fost numit la Tottenham, în noiembrie.

"Să-l ai pe Mourinho acolo este un mesaj uimitor din partea clubului. Cred că e un învingător înnăscut. Tottenham vrea trofee și cred că nu există parteneriat mai potrivit decât cel cu Mourinho pentru a obține asta. ", a spus Bale.

Bale a fost aproape de un transfer în China în vară, însă totul a picat pe ultima sută de metri, după ce Florentino Perez s-a răzgândit. Acum, pentru galez a apărut varianta revenirii la Tottenham, iar din afacere va face parte și Christian Eriksen.

Eriksen (27 de ani) își încheie contractul cu Tottenham în vară și e gata să plece de la gruparea din Premier League. Real Madrid este destinația ideală pentru danez, care a mai fost aproape de un transfer pe Bernabeu și în vară. Presa engleză a scris recent că mijlocașul i-a transmis lui Mourinho că vrea să plece.

Real Madrid abia așteaptă să se despartă de Bale, care are un salariu uriaș: 17 milioane de euro pe an. Cota galezului a scăzut la 40 de milioane de euro, iar acesta a intrat în dizgrația clubului după ultimele "derapaje".

Astfel, șansele ca schimbul să se realizeze în această iarnă sunt foarte mari. Afacerea ar fi benefică pentru ambele cluburi, dar mai ales pentru cei doi fotbaliști, care au dezamăgit în ultimul timp și au nevoie de noi provocări.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: