image
Sursa foto: tv8.md

„Vișniovcă” și câte un borcan de „tușoncă” - cadoul lui Dodon pentru jurnaliști: „Numai să nu le aruncați”

În cadrul unei întâlniri neformale de la Președinție, care a avut loc pe 24 decembrie, Igor Dodon le-a oferit jurnaliștilor prezenți câte un borcan de „tușoncă”, vișinată, vin de la Sadova, dar și mai multe „suvenire” precum calendar cu fața președintelui, dulciuri și agende roșii.

„A fost o discuție neformală, neoficială, am invitat 55 sau 60 de redactori șefi. Mulți au fost. Am avut o discuție de o oră și jumătate - două. Dacă nu permiteam cuiva accesul la o întrevedere oficială, acest lucru era urât. Dar aici a fost o întrevedere neoficială și noi am hotărât pe cine să invităm. Nu am invitat toate ziarele din R. Moldova, sunt sute. Le-am invitat pe cele mai importante, cu care avem colaborare. E logic. Chiar și pe cei care ne critică. Am invitat toate posturile de televiziune, toate”, a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Ca să știe telespectatorii. Fiecărui reprezentant mass-media le-am dăruit de la Sadova, de la mine, câte o sticlă de vin, o sticlă de vișiniovkă, vișinată, și o bancă de tușoncă. Noi la Sadova facem”, a mai spus Dodon, îndemnând jurnaliștii să nu arunce calendarele cu el și mai bine să le „întoarcă” dacă nu au nevoie de ele. „Și tușonca tot să n-o aruncați”, a adăugat șeful statului.

cadouri de la Dodoncadouri de la Dodon

cadouri de la Dodoncadouri de la Dodon

foto: tv8.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: