image
Sursa foto: jurnal.md

Mandat de arestare pe numele bărbatului care, mort beat fiind, a tamponat un copil în seara de Crăciun; Micuțul e în comă

Bărbatul care în seara de 25 decembrie a urcat beat criță la volan și a tamponat un băiat de 12 ani la Briceni riscă până la 8 ani de pușcărie.

La demersul procurorilor, judecătorul de instrucție a dispus plasarea în arest pentru 30 de zile a bărbatului care a tamponat un copil de 12 ani în satul Caracușenii Vechi, Briceni. Acum copilul se află în comă.

Bărbatul este învinuit de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei rutiere și riscă închisoare de la 4 până la 8 ani, cu anularea dreptului de a mai conduce.

Învinuitul are 54 de ani, iar în momentul accidentului acesta se afla în stare avansată de ebrietate, la volanul unui Volkswagen Caddy. Accidentul a avut loc în jurul orei 20:00, iar urmele frânelor au o lungime de 29 de metri.

Copilul accidentat este originar din Constantinovca-Edineț și este singurul copil în familie. Acesta venise în satul din vecinătate cu permisiunea părinților, pentru ca să colinde, împreună cu alți copii.

Acum starea copilului este gravă și nu permite transportarea lui pentru tratament într-o altă instituție medicală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: