(video) TOP 5: Cele mai scumpe mașini importate în Moldova în anul 2019

Anul 2019 este pe cale să se încheie iar odată cu trecerea lui putem face totalurile în materie de automobile exclusive ce au fost importate în Republica Moldova de la începutul anului și până la ziua de astăzi.

De la bun început vă putem spune că valoarea totală a automobilelor din acest top ajunge la peste 1.6 milioane de euro, sumă cu care s-ar fi putut cumpăra în jur de 230 de exemplare Dacia Logan de ultimă generaţie.

Foto: autoblog.md

Locul 5: Porsche 911 GT3 RS – 200.000 de euro! Acesta este și singurul model din acest top importat în acest an în Republica Moldova în două exemplare, fiecare dintre ele având un preț de listă de 200.000 de euro.

Porsche 911 GT3 RS este unul dintre cele mai dorite și căutate modele Porsche ale momentului, asta pentru că este un automobil veritabil de curse, dar care a fost adaptat și pentru a circula pe drumurile publice. Motorul lui GT3 RS stă în spatele mașinii, are o capacitate cilindrică de 4.0 litri și dezvoltă 520 de cai putere capabili să accelereze coupeul în doar 3.2 secunde având doar tracțiune spate! Vezi clasamentul complet pe AutoBlog.MD


Pub