Maximum: Deveniți câștigătorul unui crossover și a altor 20 de super premii

Continuăm să vă surprindem și să vă încântăm cu promoții incredibile de Anul Nou și super oferte! Doar aici puteți participa la extragerea celor 20 de premii uimitoare și a unui crossover coreean modern!

Foto: maximum.md

TOATE OFERTELE DE REVELION

Pentru iubitorii și cunoscătorii băuturilor de cafea, avem o mașină de cafea excelentă! Ecranul tactil, șlefuirea la 12 niveluri și un sistem inteligent vă permit să vă bucurați de aroma și gustul unic al cafelei din boabele proaspăt măcinate cu o singură atingere. Iar cel mai mic preț din Moldova și o garanție de cinci ani, desigur, fac din această ofertă unul dintre cele mai bune!

Reduceri / Sursa:maximum.md

Aici veți găsi cea mai largă selecție de aparate de bucătărie. Cu sprijinul partenerilor noștri uimitori, putem face față oricărei capodopere culinare și cu orice meniu al mesei dvs. de Anul Nou!

Reduceri / Sursa:maximum.md

În sortimentul nostru există absolut tot din ceea la ce visează visează o gospodină. De la tacâmuri obișnuite la grătare uimitoare, cu comenzi inteligente și acces la internet! Vă vom face viața ușoară și relaxată!

Reduceri / Sursa:maximum.md

Și pentru a vă relaxa în agitația de Anul Nou, vă prezentăm aparatele electrice pentru masaj Naipo, care întruchipează tendințe inovatoare accesibile tuturor. Cu ei puteți folosi metodele de masare tradiționale vechi de secole și opțiunile moderne de tratament fără a părăsi propria casă.

Reduceri / Sursa:maximum.md

Uscătoarele de păr Dyson sunt caracterizate de o calitate de neegalat și un design uimitor. Noul lor Airwrap cu ajutorul efectului Coanda asigură coafarea, crearea de bucle și valuri, netezirea și uscarea părului fără încălzire excesivă și deteriorare. Acest lucru a fost apreciat de toți proprietarii săi norocoși, fii și tu unul dintre ei!

Reduceri / Sursa:maximum.md

De asemenea, la noi veți găsi întreaga gamă de produse de îngrijire personală. Uscătoare de păr și fier curling, aparate de ras și tuns, epilatoare, precum și multe altele la cele mai bune prețuri ale anului!

Reduceri / Sursa:maximum.md

De asemenea, astăzi vă aducem în atenție câteva oferte extrem de frumoase ale legendarei mărci Philips, partenerul nostru exclusiv.

Gratarul de aer Philips va fi asistentul dvs. ideal și indispensabil în bucătărie. Cu ajutorul său, datorită tehnologiei unice Rapid Air, puteți găti mâncăruri cu adevărat sănătoase cu o crustă delicioasă. Vă permite să coaceți și să prăjiți cu o cantitate minimă de ulei sau fără deloc.

Reduceri / Sursa:maximum.md

Philips OneBlade este un compromis pentru toți cei care sunt frustrați de bărbierit. Tunderea, conturarea și perierea barbei de orice lungime - oricare dintre aceste provocări se află în puterea OneBlade. Toate acestea datorită tehnologiei revoluționare patentate a unei lame cu două fețe pe un cap plutitor. Rezistent la apă, o baterie puternică, precum și un sistem dublu de protecție împotriva tăieturilor și iritațiilor vor completa efectul-wow atunci când utilizați acest dispozitiv.

Reduceri / Sursa:maximum.md

Cumpărați oricare dintre produsele prezentate și deveniți participant la extragerea unuia dintre super-premiile din fondul de 10 milioane de lei și premiul principal un crossover coreean modern!

Echipa noastră vă dorește doar clipe strălucitoare și de neuitat în Anul Nou!

Fie ca tot ce a fost conceput să devină realitate și tot ce este planificat să fie făcut! Trăiește la Maximum!

Și desigur poți comanda oricare dintre aceste produse OnLine cu livrare la domiciliu.

Nu rata: Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzari / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Urmărește-ne pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube

Cumpără OnLine: maximum.md


// console.log('no ads situation')