(video) Membrul unui grup criminal organizat, reținut de polițiști pentru deținerea și vânzarea drogurilor în valoare de 221.000 de lei

Un bărbat din Ungheni, reținut de oamenii legii pentru deținerea și vânzarea drogurilor de tip marijuana și ecstasy. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă pedeapsa cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Foto: http://procuratura.md/

Potrivit Procuraturii Generale, de la domiciliul suspectului au fost ridicate aproximativ două kilograme de marijuana, care poate fi estimată pe piața ilegală a drogurilor la valoarea de 200.000 lei, pastile „ecstasy”, dar și suma de 21.000 lei, care se pretind a fi obținuți din vânzarea de droguri.

La solicitarea procurorilor PCCOCS, oficiul „Nord”, în privința învinuitului a fost dispus mandat de arest preventiv pentru un termen de 30 de zile.

Bărbatul era membru al unui grup criminal organizat, care a fost documentat timp de cinci luni de oamenii legii. Acesta are vârsta de 28 de ani și a mai fost judecat pentru păstrare de droguri.

La această etapă, trei membri ai grupului deja au fost trimiși de către procurori pe banca acuzaților, pentru faptul că au pus în circulație substanțe stupefiante în raionul Ungheni.

Pentru fapta de care este bănuit, bărbatul riscă pedeapsa cu închisoare de la 7 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani, după ispășirea pedepsei.


Pub