/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Președintele țării neagă că l-ar fi chemat pe șeful Procuraturii Anticorupție la discuții. Ce zice de dosarul privind finanțarea PSRM-ului

missing
27 decembrie 2019, ora 09:02

Șeful statului Igor Dodon neagă faptul că l-ar fi invitat pe Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, delegat temporar într-o altă funcție, la discuții, așa cum a lăsat să se înțeleagă zilele trecute însuși procurorul, la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4. Aseară, la aceeași emisiune Dodon a spus că nu l-a chemat la dialog: „Nu, de ce să-l chem la discuții? Ultimele zile mai ales, săptămâni…”, a zis Dodon.

Totuși, președintele își pune întrebarea: de ce dosarul privind presupusa finanțare ilegală a Partidului Socialiștilor (PSRM) a fost reluat anume acum.

„Acest dosar a fost la el din 2016, de ce trei ani nu a făcut nimic? De ce „vdrug amu” e așa de activ? Dar întrebarea nu este din partea mea, cred că se vor lămuri. Este un partid prea serios ca să facă greșeli și să încalce legislația”, a declarat președintele.

Acum câteva zile, întrebat direct dacă a fost invitat la discuții cu președintele Dodon, Morari a spus: „Nu confirm și nici nu infirm”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram